logo

Kadınlar 1.Futbol Ligi: ALG Spor Galibiyet Serisine Devam

Kadınlar 1.Futbol Ligi: ALG Spor Galibiyet Serisine Devam

TFF Kadınlar 1.Futbol Ligi 9 hafta mücadelesinde zirve mücadelesi veren ilk sıralardaki iki takım arasındaki karşılaşmayı deplasman ekibi ALG Spor kazanarak liderliğini sürdürdü.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kadınlar Futbol 1. Ligi ikincisi Beşiktaş Kadın Futbol takımı, konuk ettiği Fomget Gençlik ve Spor ekibini 4 – 0’lık skorla yenerek lig ikinciliğini korudu.

ALG GALİBİYET SERİSİNİ SÜRDÜRÜYOR

Lig lideri ALG Spor 9. Hafta da galibiyet serisini sürdürdü. ALG Spor geride kalan 9 haftada 27 gol rakip fileleri havalandırırken kalesinde sadece 3 gol gördü. Mağlubiyet ve beraberliği bulunmayan ALG Spor 27 puana, hanesine kaydettiği 27 golle sahip oldu.

Haftaya lig 4.’sü olarak giren Hakkari Gücü Spor, İstanbul deplasmanında Kireçburnu karşısında 4 – 0’lık skorla aldığı galibiyet ve 3 puan sonucunda, 3. Sıraya yükseldi. Konak Belediye Spor ise 17 puanda kalarak lig sıralamasında 5.’liğe geriledi.

HAFTANIN EN GOLLÜ SKORU ATAŞEHİR’DEN

Lig 5.’si olarak haftaya başlayan Ataşehir Belediye Spor deplasmanda Adana İdman Yurdu ekibine 8-1’lik üstünlük sağlayarak 7 farkla yendiği rakibinden 3 puan aldı. Ataşehir Belediye Spor 7 farklı deplasman galibiyeti ile aldığı 3 puan ve ALG Spor’a yenilen Konak Belediye Spor’un puan alamaması nedeniyle ligde 4. Sıraya yükseldi. Ataşehir Belediye Spor lig sıralamasında 17 puan ve 1 puan fazlasıyla Konak Belediye Spor’u geçti.

İstanbul ekibi Fatih Vatan Spor ise konuk ettiği Karadeniz Ereğli Belediye Spor ekibini 3 – 0 mağlup etti. Fatih Vatan 9. Hafta sonunda 13 puanla ligde 6.sırada yer alıyor

Ligde 6. Ve 7. Sıralarda yer alan Amed Sportif Faaliyetler ve Kocaeli Bayan Futbol Kulübü arasındaki mücadeleyi ev sahibi Amed 3 – 1 skorla kazandı.

Ligde son iki sırada Adana İdman Yurdu ve Fomget Gençlik ve Spor yer aldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ