logo

Kadınlar 1. Futbol Ligi ilk 3 Sırası Haftayı Kayıpsız Tamamladı

Kadınlar 1. Futbol Ligi ilk 3 Sırası Haftayı Kayıpsız Tamamladı

TFF Kadınlar 1. Futbol Liginde 22 Aralık Pazar günü oynanan 8. Hafta maçlarında ligin ilk 4 takımı haftayı galip kapayarak hanelerine 3 puan yazdırdılar.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kadınlar 1. Futbol Ligi 8. Haftasında ligin ilk 3 sırasındaki ekipler rakiplerine üstünlük sağlayarak  tamamladıkları maçlar sonucunda haftayı kayıpsız geçtiler.

Kadınlar 1. Futbol liginin en az gol yiyen takımı olan, 8 hafta üst üste kazandığı maçlarla şampiyonluk mücadelesini en dialı ekip olarak sürdüren ALG Spor, tamamına yakınını değiştirip genç oyunculardan kurduğu takımla mucizeye imza attı.

Kadınlar 1. Futbol Ligi 8. Hafta karşılaşmasında Ataşehir Belediye Spor’u konuk eden Gaziantep temsilcisi, ALG Spor 2 golle galip tamamladığı maç sonunda 3 puanı alarak liderliğini sürdürdü.

Lig 2.’si Beşiktaş ise Zonguldak deplasmanında karşılaştığı Kdz.Ereğli Spor’u tek golle yenerek haftayı 3 puanla kapatan bir başka takım oldu.

Haftaya Ataşehir Belediyespor’un altında, 4.sırada giren Konak Belediye Spor evinde Fatih Vatan Spor’u 3 golle yenerek aldığı 3 puanla Ataşehir Belediyespor’un üstüne çıkarak, ligde 3. Sıraya yükseldi.

Haftanın en gollü karşılaşması Hakkarigücü Spor ile Amet Sportif Faal.arasında oynandı. Bölgenin derbisi olarak nitelenebilecek maç Hakkarigücü’nün attığı 4 gole, 3 golle karşılık vermesine rağmen maçı galibiyetle tamamlayan Hakkarigücü 3 panı alan takım oldu.

Haftanın diğer iki maçı da 4’er gollük sonuçlarla tamamlandı. Ligin orta ve alt sıralarında yer alan FOMGENÇ Gençlik ile Kireçburnu arasında oynanan maç 2-2’lik skorla ve beraberlik ile sonuçlandı.

4 gollü diğer maç ise Kocaeli ile Adana İdman Yurdu arasında oynandı. Maç 1-3’lük skorla Adana ekibinin galibiyeti ile sonuçlandı.

KADINLAR 1.FUTBOL LİGİ 8.HAFTA PUAN DURUMU

KADIN FUTBOL 1.LİGİ 9.HAFTA PROGRAMI

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ