logo

Kadir Topbaş ‘Tanıtım Günleri Yenikapı’da Düzenlenecek’

Kadir Topbaş ‘Tanıtım Günleri Yenikapı’da Düzenlenecek’

feshane_cankiri_kadir_tobas_acilis2. Feshane Çankırı Tanıtım Günleri’nin açılışına katılan Kadir Topbaş, yeni dönemde ‘Tanıtım Günleri’etkinliklerinin Yenikapı’daki 600 bin M² alanda düzenleneceğini söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Uluslararası  Feshane Fuar, Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Çankırı Tanıtım Günleri’nin açılışına katılan Kadir Topbaş, yeni  dönemde “Tanıtım Günleri” etkinliklerinin Yenikapı’da yapımı süren 600 bin M² alanda düzenleneceğini söyledi. Trafik ve benzeri şikayetleri ortadan kaldırmakla birlikte “Tanıtım Günleri” organizasyonu için düzenleyici kuruluşlara daha geniş alan sunulacağını vurguladı.

Yenikapı’daki 600 Bin M² Alanda

Yenikapı’daki 600 bin M²alanda yeni bir sistem oluşturduklarını ve yeni dönemde bu tür organizasyonların Yenikapı’daki yeni alanda gerçekleştirileceğini söyleyen Kadir Topbaş, trafik ve benzeri şikayetlerin ortadan kalkacağını ve belirtti.

feshane_kadir_topbas (9)

Feshane’deki Çankırı Tanıtım Günleri’nin organizasyonunu yapanlara teşekkür eden İBB Başkanı Kadir Topbaş, kendi bölgenizin kültür ve ürünleri ile İstanbullu olunması gerektiğini vurguladı.

İstanbul’u Anadolu’nun bir özeti olarak niteleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Anadolu’nun her yörenin zengin kültürü ile farklılık gösterdiğini vurgulayarak; Medeniyetin beşiği Anadolu’nun zengin kültürü ile her yöresine ait değerleri ile farklılık gösterdiğinin altını çizdi.

İstanbul Anadolu’nun Özeti, Mozaiği

Anadolu’nun özeti, mozaiği olan İstanbul’da her yörenin kendini göstermesinin Anadolu’nun değerlerinin geleceğe taşınması adına önemsediğini ifade eden Kadir Topbaş, “Gelecek kuşaklara bizi biz yapan değerleri hatırlatmak, o değerlerle geleceğe yürümek adına bu tür etkinlikleri çok önemsiyorum. Bu kapsamda Federasyonlara ve tüm derneklere bu ölçekteki organizasyonlar için destek veriyoruz. Hem federasyon hem vakıf tarafından gerçekleştirilen Feshane Çankırı Tanıtım Günleri’nin düzenlenmesinde bu işbirliğini ortaya koyuyorlar” dedi.

Çankırı’nın Kalkınmasında Ağabeylik Yapıyoruz

2012 yılında ziyaretine gelen Çankırı Valisi, Belediye Başkanı ve Rektör’ün ziyaretlerinde kendisine; “Kızmız Çeyiz Sandığını Çankırı’da unutmuş” diyerek sandık verdiklerini de hatırlatan, “Bir Çankırı damadı olarak Çankırı’nın güzel insanları ile buluşmak benim için güzellik” diye konuşan Topbaş, 5 kalkınma bölgesine alınan Çankırı’nın kalkınmasında tüm Türkiye’nin diğer bölgelerinde olduğu gibi ağabeylik yapmaya devam ettiklerini söyledi.

Kadir Topbaş Açılış Yaptı, Stant Gezdi

2. Feshane Çankırı Tanıtım Günleri’nin açılışına katılan Kadir Topbaş; davetliler, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çandef ve Çankırı Vakfı başkanları ile yöneticileri, Çankırı ilçe kaymakamları ve belediye başkanları ile organizasyonun düzenlenmesinde katkısı olan STK temsilcileri ile birlikte kurdele keserek açılışı yaptılar.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş; tanıtım günlerinin ev sahipleri Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, İstanbul Çankırı Dernekleri (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz ve Çankırı eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Sami Soydal eşliğinde stantları gezerek; ilgililerden Çankırı kültürü, ürünleri hakkında bilgi aldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ