logo

Kaptan Mustafa Can ‘Zafer Partisi Olarak Balık Çiftliklerinin Yanındayız’

Kaptan Mustafa Can ‘Zafer Partisi Olarak Balık Çiftliklerinin Yanındayız’

Katıldığı Zafer Partisi’nde Genel Başkan Yardımcısı olarak göreve başlayan Kaptan Mustafa Can, ayağının tozu ile Bodrum’daki tanıtım toplantısına katıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Çankırı Vakfı Başkanlığı görevini devreden Kaptan Mustafa Can, katıldığı Zafer Partisi’nde Genel Başkan Yardımcısı olarak görev aldı.

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Genel Başkanlığı sona eren, Zafer Partisi’ne katılan Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Mustafa Can, siyaset arenasında yerini aldı.

2022’Yİ ULUSLARARASI KÜÇÜK ÖLÇEKLİ BALIKÇILIK VE YETİŞTİRİCİLİK YILI

Siyaset arenasında Zafer Partisi çatısı altında çalışmalara başlayan Türk Dünyası ve Denizcilikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Mustafa Can, katıldığı; 2022 Uluslararası Küçük Ölçekli Balıkçılık ve Yetiştiricilik Yılı (IYAFA 2022) için Bodrum’da düzenlenen tanıtım toplantısında, “Birleşmiş Milletler, dünyadaki balıkçılık iş gücünün yüzde 90’ını oluşturan küçük ölçekli balıkçılığa destek olmak üzere, 2022’yi Uluslararası Küçük Ölçekli Balıkçılık ve Yetiştiricilik Yılı (IYAFA 2022) olarak ilan etmişti.  Birleşmiş Milletler, bu projeyi sürdürülebilir kalkınma hedeflerinden ikincisi olan “Açlığa Son” kapsamında yürütüyor. Bu etkinlik Türkiye’de de küçük ölçekli balıkçılık ve su ürünleri yetiştiriciliğinin potansiyelini sergilemek için bir fırsat olacak.” dedi.

KARADA BALIK YETİŞTİRİCİLİĞİNİ DESTEKLİYORUZ

Karada balık yetiştiriciliğini desteklediklerinin altını çizen Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Mustafa Can “Zafer Partisi olarak küçük ölçekli balıkçılara, balık çiftçilerine ve balık işçilerine hak ettikleri ilgiyi göstermek boynumuzun borcu.” İfadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ