logo

‘Karadeniz’de, Trabzon’da Kemal Kılıçdaroğlu Fırtınası Esiyor’

‘Karadeniz’de, Trabzon’da Kemal Kılıçdaroğlu Fırtınası Esiyor’

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Trabzon Atatürk Meydanı’nda düzenlenen Millet Buluşması’nda konuştu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu,”Kuruşu kuruşuna hesapladım, 418 milyar dolarlık bir hortum var. O paranın tamamını, 418 milyar doları alacağım ve bu milletin cebine koyacağım” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu ile Trabzon Atatürk Meydanı’nda düzenlenen Millet Buluşması’na katıldı.

“MİLLET BULUŞMASI” MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

Planlanan grup toplantısına katılmak üzere Trabzon’a gelen CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı “Millet Buluşması”, yaşanan bazı gelişmeler nedeniyle mitinge dönüştü.

Kadın Kooperatifi’ne giden, Şehitlik ziyareti yapan CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu akşam düzenlenen iftar programına katıldı.

Trabzon’da fırtına uyarısı yapan AFAD’a gönderme yapan “AFAD’ın dediği kadar var, yani bir fırtına var, öyle görünüyor.” CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, “Trabzon Millet Buluşması”ndaki konuşmasında, “Ekrem Başkan, İstanbul’u gerçekten de hem Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, hem Fatih Sultan Mehmet’in öngördüğü bir İstanbul yapacak. İstanbul’u ayağa kaldıracak. Aynı zamanda Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak da görevini yapacak. Önündeki bütün bürokratik engelleri kaldıracak.” Dedi.

Trabzon’da düzenlenen “Millet Buluşması”na katılan CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu eşlik etti.

KARADENİZ’DEKİ FIRTINA 13. CUMHURBAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU FIRTINASI

AFAD’ın fırtına uyarısı yaptığı mesajı hatırlatan İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu, Trabzon’da, Karadeniz’de fırtına olduğunu, ancak bu fırtınanın 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu fırtınası olduğunu ifade etti.

KURBAN BAYRAMINDA EMEKLİLERİN HESABINA 15 BİN LİRA YATACAK

Önceki gün video paylaşımında emeklilere verdiği bayram ikramiyesi sözünü hatırlatan CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, “Cumhurbaşkanı seçildiğimde önümüzdeki Kurban Bayramında emeklilerin hesabına 15 bin lira yatacak. Bay Kemal o paraların tamamını bulacak, hiç endişelenmeyin. Beşli çetelere, uyuşturucu baronlarına, beş – altı yerden maaş alanlara gelince para var; emekliye gelince para yok. Para var, kuruşu kuruşuna hesapladım, 418 milyar dolarlık bir hortum var. O paranın tamamını, 418 milyar doları alacağım ve bu milletin cebine koyacağım” Dedi.

DEMİR YOLUNU SARP’TAN GEÇİREREK GÜRCİSTAN’A KADAR BÜYÜTECEĞİZ

Kılıçdaroğlu, Atatürk’ün 100 yıllık demiryolu projesi ile ilgili “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bir demiryolu hayali var. Tam 100 yıl önce söylemiş. Allah nasip ederse 100 yıl sonra Mustafa Kemal’in o hayalini gerçekleştireceğiz, demir yolunu Gürcistan’a kadar Sarp’tan geçirerek bu alanı büyüteceğiz” ifadelerine yer verdi.

KENDİMİZE DEĞİL HALKA ÇALIŞACAĞIZ

Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, “Altı lideri bir araya getiren; demokrasidir, kul hakkı yememektir, yolsuzluklarla mücadeledir, esnafın içinde bulunduğu durumdur, kişi başına gelirin sürekli düşmüş olmasıdır, bu ülkede adaletin artık olmamasıdır. Biz bir araya geldik, beraberiz, bu ülkeye hem adaleti, hem gelir dağılımında dengeyi, kadın haklarını getireceğiz, gençlerin istediklerini yapacağız. Kendimize değil halka çalışacağız, sizin için mücadele edeceğiz” dedi.

KUL HAKKI YİYENLERE, DÜNYALIĞINI AMERİKA’DA YAPANLARA OY VERMEYİN

“Dünyalığını Amerika’da yapanlara oy vermeyin” diyen Kılıçdaroğlu, “Sandık başına giderken elinizi vicdanınıza koyun ve oyunuzu öyle kullanın. Kul hakkı yiyenden yana taraf olmayın. Kul hakkı yiyenlere asla ve asla prim vermeyin. Dünyalığını Türkiye’de değil de dünyalığını Amerika’da yapanlara oy vermeyin.” İfadeleri ile Trabzonlu seçmene seslendi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ