logo

Kayışdağı Ormanı’nda “Dağ Çileği Yürüyüşü” Gerçekleştirildi

Kayışdağı Ormanı’nda “Dağ Çileği Yürüyüşü” Gerçekleştirildi

Ataşehir Belediyesi tarafından Kayışdağı Ormanı’nda düzenlenen doğal ortamda C vitamini deposu dağ çileği toplandığı “Dağ Çileği Yürüyüşü” gerçekleştirildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kayışdağı Ormanı”nda sportif amaçlı dağ yürüyüşü etkinlikleri bu gün düzenlenen “Dağ Çileği Yürüyüşü” ile renklendi. “Kayışdağı Ormanı”ndaki “Dağ Çileği Yürüyüşü” yoğun katılımla gerçekleştirildi.

“Kayışdağı Ormanı”nda düzenlenen “Dağ Çileği Yürüyüşü” ile ilgili Ataşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Komşularımızın yoğun ilgi gösterdiği “Dağ Çileği Yürüyüşümüz” sona erdi. Kayışdağı Ormanı’nda gerçekleştirdiğimiz etkinlikte C vitamini deposu dağ çileği topladık. Misafirlerimize dağ çileği marmelatı ikram ettik.” Denildi.

Dağ Çileği Etkinliğimizi Yoğun Bir Katılımla Sonlandırdık

Bir süredir “Kayışdağı Ormanı”nda sportif amaçlı doğa yürüyüşü organizasyonu gerçekleştiren Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Köse, sporun sağlık üzerindeki etkisine dikkat çekerek; “Dağ çileği” etkinliğimizi yoğun bir katılımla sonlandırdık. Herkese çok teşekkür ederim. Bir sonraki etkinliğimizde görüşmek üzere. Spor yapıp sağlıklı kalmayı unutmayın.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ