logo

Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve İlgezdi Malatya’yı Ziyaret Etti

Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve İlgezdi Malatya’yı Ziyaret Etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile büyükşehir belediye başkanlarından oluşan heyet deprem bölgesi Malatya’yı ziyaret etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki büyük depremle yıkılan Malatya’yı ikinci kez ziyaret etti. Ziyarette Malatyalı olan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’de yer aldı.

CHP Lider Kılıçdaroğlu’na Maltya ziyaretinde CHP Genel Başkan Yardımcıları Veli Ağbaba, Seyit Torun, ve Faik Öztrak, Büyükşehir belediye başkanları Mansur Yavaş (Ankara) Tunç Soyer (İzmir), Muhittin Böcek (Antalya), Vahap Seçer (Mersin) Kadir Albayrak (Tekirdağ) ve Osman Gürün (Muğla) ile Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi eşlik etti.

Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve beraberlerindeki heyetin Malatya’daki ilk durağı, depremzedelere kapısını açan Sidelya Park isimli bir işletmede oluşturulan toplanma alanı oldu. Felaketi yaşayan vatandaşların acılarına ortak olan heyet, vatandaşlardan gelen talepleri dinledi. Yaşadıkları acıyı paylaşan vatandaşlar ağırlıklı olarak çadır, su, elektrik, soba, hijyen malzemeleri ve iç çamaşırı gibi taleplerde bulundu.

İLGEZDİ “YARALARI DAYANIŞMAYLA, HEP BİRLİKTE SARACAĞIZ”

Kahramanmaraş merkezli depremden etkilene 10 il arasında yer alan Malatya ziyareti ile ilgili açıklama yapan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte, depremin can yaktığı bölgelerimizden biri olan Malatya’dayız.
Tek bir ses, tek bir nefes için canları pahasına çalışan arama kurtarma ekiplerimize kolaylıklar diliyorum. Bölgedeki yaraları dayanışmayla, hep birlikte saracağız.” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ