logo

Kızılay Ataşehir Şubesi İftar Verdi

Kızılay Ataşehir Şubesi İftar Verdi

atasehir_kizilay_iftar

Kızılay Derneği Ataşehir Şubesi, Ramazan ayı nedeniyle Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü’nde yardım sevenlerin de katıldığı iftar yemeği verdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kızılay Ataşehir Şube Başkanlığı tarafından Ataşehir Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü’nde düzenlenen iftar programına; Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Kızılay Genel Merkez Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Can, Kızılay Ataşehir Şubesi Başkanı Rahman Baki, Ataşehir Müftüsü Şakir Pinal, Esatpaşa Mahallesi Muhtarı Turan Kızıldaş, Kızılay Derneği Ataşehir Şubesi yönetim kurulu üyeleri, yardımsevenler ile davetliler katıldı katıldı.

IMG_0151

Kuran-ı Kerim okunarak başlayan iftar programında duayı Ataşehir Müftüsü Şakir Pinal yaptı.

Kızılay Ataşehir Şubesi’ne destekleri için yardımseverlere teşekkür eden Kızılay Ataşehir Şube Başkanı Rahman Baki; “Bu yıl, “bir gülen yüz için, bir merhametli kalp arıyoruz” sloganıyla başlattığımız yardım faaliyetlerine verdiğiniz destek için teşekkür ederim. Ayrıca yönetim kurulu üyelerimize, derneğimizin kadın ve gençlik kollarına emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

IMG_0162

“Kızılaysız olmaz… Dar günümüzde hep yanımızda… Deprem, zelzele, sel gibi tabii afetlerde Kızılay anında vatandaşımızın hizmetinde…” sözleri ile Kızılay’ın önemine dikkat çeken Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu şöyle konuştu; “Dolayısıyla ülkemizin ve milletimizin nezdinde ki yeri çok önemli.  Bu güzel İftar yemeğinde bizleri buluşturan Kızılay Ataşehir İlçe Şube Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine şükranlarımı sunuyorum. Ramazan-ı Şerif ülkemize, milletimize, insanlığa hayırlara, güzelliklere vesile olsun. Savaşlar bitsin. Barış, huzur ve mutluluk olsun. Anaların gözyaşları dinsin. Musibetler, felaketler vermesin. Sevgiler, saygılar, hayırlı Ramazanlar.”

IMG_0230

Kızılay’ın çalışmaları hakkında bilgi veren Kızılay Genel Merkez Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Can, Kızılay Ataşehir Şubesi Başkanı rahman Baki ve yönetim kurulu üyelerine yaptıkları çalışmalardan, yardım sevenlere de yardımlarından dolayı, katılımcılara ise desteklerinden dolayı teşekkür etti.

IMG_0212

 

İftar sonrası Osman Arıkan’ın da bulunduğu Kızılay Ataşehir Şubesi yönetim kurulu üyeleri tarafından yardımseverlere plaket verildi.

IMG_0240IMG_0241IMG_0243

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ