logo

Kızılay Ataşehir Şubesi’nde Yeni Başkan: Talha Keleş

Kızılay Ataşehir Şubesi’nde Yeni Başkan: Talha Keleş

Rahman Baki’nin aday olmadığı, tek liste ile girilen Türk Kızılay Ataşehir Şubesi‘nin 5. Olağan Genel Kurulunda yapılan seçimle Talha Keleş başkanlığındaki yeni yönetim kurulu seçildi.

Kurucu başkan Rahman Baki’nin 3 dönem tamamlandığı için ve kendi isteği ile başkan olmadığı Genel Kurulda tek liste ile girilen seçim sonucu oy birliği ile Talha Keleş ve listesi yeni yönetim kurulu olarak seçildi.

Türk Kızılay Ataşehir Şubesi‘nin Ataşehir’deki dernek merkezinde başkan Rahman Baki ve yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen genel kurula Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez, Meclis Üyeleri Haluk Sadıkoğlu, Mehmet Korkmaz, Namık Sürmen,  AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan, İlçe Başkan Yardımcıları Halil İbrahim Yazıcı, Zafer Düşgün, CHP ilçe başkan yardımcısı Karabey Ömür, MHP Ataşehir İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Kazan, Yüksel Özgür, STK Yöneticileri, Kızılay üyeleri, mahalle muhtarları ve davetliler katıldı.

Oy kullanacak delegelerin teklifi üzerine, Divan Başkanlığına Muhterem Memiş, Divan Başkan Yardımcılığına Eren Şimşek, Divan Kâtip Üyeliğine Melih Emre Kurt, Nihat Özat oybirliği ile seçildi.

Genel Kurulun açılış konuşmasını yapan Kurucu Başkan Rahman Baki; “ Değerli Kızılaycılar sevgili misafirlerimiz, üyelerimiz sizlere hoş geldiniz diyorum. Arkadaşlar 10 yıl oldu bu derneği kuralı. Türkiye’de 16’ıncı şubeyiz. Hepimiz bununla gurur duyabiliriz. 303 öğrenciye burs veriyoruz. Dağıttığımız gıda ve kıyafeti saymamıza gerek yok. Hepinizin ayrı ayrı desteğini gördüm.  Allah hepinizden razı olsun. Kızılaycı olmak güzeldir.” dedi.

Açılış konuşmasının ardından Divan Başkanı Muhterem Memiş tarafından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından gündem maddelerine geçildi.

Faaliyet ve Denetim raporları ile geçici gelir gider bütçesi okunarak ayrı ayrı oylanarak ibra edildi.

Dilek ve temennilerden sonra yapılan seçimde tek liste oylandı. Divan tarafından Talha Keleş’in başkanlığı ilan edilerek teşekkür konuşması için kendisini kürsüye davet ettiler.

Talha Keleş; “ Bana bu süreçte bu görevi layık gören kurucu başkanımız Rahman Baki ve yönetim kuruluna çok teşekkür ederim. Çok büyük emekleri var. Allah hepsinden razı olsun.  Rahman Baki başkanımızı bırakmayacağız. Engin bilgi ve görüşlerinden yararlanmak için bizimle devam edecektir.  Bizde onun arkasından bir nefer olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Rahman başkanımızı çok emek verdi ona versek azdır” diyerek kendisine bir plaket ve üzerinde sabır yazılı bir küçük tablo takdim etti.

Şube Kadın Kolları da Rahman Baki Başkan’a hizmetlerinden dolayı kendisine plaket ve çeşitli hediyeler takdim ettiler.

Genel Kurul toplantısının sonunda toplu fotoğraf çekimiyle anı ölümsüzleştirdiler.

Yapılan seçimde yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu.

Yönetim Kurulu Asil Üyeler:

Talha Keleş:       Başkan

Yönetim Kurulu Üyeleri:

Abdülhalim Boz

Fatih Yelekoğlu

İnci Özeke

Orhan Çerkez

Süleyman Aşıkkutlu

Şengül Sürmen

Tuncay Kocakoç

Yasir Yılmaz

Denetim Kurulu Asil Üyesi:

Rahman Baki

Genel Merkez Genel Kurul Delegesi:

Talha Keleş

Yaser Yılmaz

Süleyman Aşıkkutlu

Muradiye Can

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ