logo

Kovid 19 İle Mücadele Eden Orhan Çerkez’den İyi Haber!

Kovid 19 İle Mücadele Eden Orhan Çerkez’den İyi Haber!

Kovid 19 salgınında rahatsızlanan, hastanede yoğun bakımda virüsle mücadelesini sürdüren Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez’den iyi haber geldi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Çağın illeti Kovid 19 salgınından etkilenerek rahatsızlanan, kaldırıldığı hastanede yoğun bakımda virüsle mücadelesini sürdüren Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez’den beklenen iyi haber geldi.

Sosyal medya üzerinden sevindirici gelişmeyi kendisi duyuran Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez, Korona Virüs mücadelesindeki tedavi sürecinde olumlu gelişme kaydedildiğini, yoğun bakımdan çıktığını yakın zamanda aramıza döneceğini açıkladı.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez’in Kovid 19 tedavi süreci ile ilgili gelişmede yoğun bakımdan çıktığını kaydettiği açıklaması:  
“Ülkemizi ve dünyayı etkisi altına alan Korona Virüs/ Covit 19 salgını hayatımızı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Tüm tedbirlere ve dikkatli davranmamıza rağmen bende bu hastalığa yakalanmaktan ve yoğun bakım sürecini yaşamaktan kurtulamadım. Çok şükür süreci atlatarak yoğun bakımdan çıkmış bulunmaktayım. Dileğimiz ve duamız tüm hastaların iyileşerek sağlığına kavuşmasıdır.

Bu süreçte; geçmiş olsun temennileri ve dualarıyla bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza ve halkımıza teşekkür ediyorum.

Maske, temizlik ve sosyal mesafemizi korumaya devam ediyoruz. Bu hastalığı birlikte yeneceğiz.

Orhan ÇERKEZ”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ