logo

Kuaför, Güzellik ve Saç Tasarımı Uzmanları Alan Kadıköy’de Buluşuyor!

Kuaför, Güzellik ve Saç Tasarımı Uzmanları Alan Kadıköy’de Buluşuyor!

Kuaförler, berberler, makyaj uzmanları, tasarımcılar ve modacılar için Türkiye’deki ilk eğitim odaklı etkinlik olan Cut Code Summit için Alan Kadıköy’de Buluşuyor!

Kuaför ve Güzellik Sektöründen Ünlü İsimler Cut Code Summit Sahnesi’nde Bir Araya Geliyor!

Güzellik ve Saç Tasarımında Uzman İsimler 2 Ekim’de Alan Kadıköy’de Buluşuyor!

Kuaförler, berberler, makyaj uzmanları, tasarımcılar ve modacılar için Türkiye’deki ilk eğitim odaklı etkinlik olan Cut Code Summit için geri sayım başladı. Birbirinden önemli konuşmacıları, sektör uzmanlarını ve dev markaları bir araya getirecek olan bu özel etkinlik, 02 Ekim 2023 tarihinde Alan Kadıköy’de gerçekleştirilecek. Kuaförlük sektörünün devi Cut Labs tasarım atölyesinin ve nitelikli Cut Code eğitimlerinin yaratıcısı Sinan Ergün başta gelmek üzere; kuaförlük, saç tasarımı ve güzellik endüstrilerinden ustaların çığır açıcı tekniklerini, kuaförlüğün dönüşümü ile birlikte ele alacağı etkinlik bütün bir gün sürecek ve katılımcıları olağanüstü bir deneyime sürükleyecek.

Yeni kesim tekniklerinin ve bakım uygulamalarının, her biri birbirinden değerli konuşmacılar tarafından sunulan pazarlama stratejileri, yapay zeka kullanımı ve finans yönetimi gibi eğitimlerle birlikte gerçekleşeceği etkinlik, şimdiden kuaför ve güzellik uzmanlarının ilgisini çekmeyi başardı. Ustalığını artırmak ve yeni uygulamalardan ilham almak isteyen herkesin davetli olduğu Cut Code Summit, şanslı 300 kişiyi ağırlayarak büyüleyici bir sanat buluşmasına dahil edecek ve 2 Ekim tarihinin Türkiye’de kuaförlüğün yeni ilham günü olarak anılmasını sağlayacak.

Yoğun Etkinlik Programında Birbirinden Önemli İsimler Var

Cut Code Summit, 20 yıllık deneyimi ve daha önce kuaförlük alanında verdiği alanında ilk olma özelliği taşıyan eğitimleri ile öne çıkan, ünlü kuaför ve saç tasarımcısı Sinan Ergün’ün son eseri. Alan Kadıköy’de gerçekleşecek etkinlik adeta bir yıldızlar geçidi olacak ve gün boyu sürerek katılımcıları için benzeri görülmemiş bir deneyime dönüşecek. Kuaför ve güzellik dünyasından en yetenekli sanatçıları bir araya getirecek etkinlikte, usta isimler sahnede tuvallerini sıfırdan resmedecek ve yeni ustaların yetişmesi için gereken ilhamı sağlayacak. Sadece kuaförlüğün yeni yüzyılı ve modern dönüşümü değil; sosyal medya, yapay zeka, finans ve salon yönetimi gibi her profesyonelin bilmesi gereken kritik ipuçları da eğitimin ana odaklarından biri olacak.

Sabah erken saatlerde kokteyl ile başlayacak olan Cut Code Summit, ünlü oyuncu ve sanatçı Onur Büyüktopçu’nun açılış konuşması ve sunumuyla ilerleyecek. Nesilden nesile devredilen özel makasları sergileyerek kadın ve erkek saç kesimine dair bilinmesi gereken incelikleri, sahne ışıkları altında paylaşacak olan Mizutani Lovers ekibi, saç tasarımında özgünlüğe dair ipuçları verecek. Kuaförler Derneği Artistic Team Ekibi’nin katılım sağlayacağı programda, avangard topuz şekillendirmeden sarışınlığın inceliklerine kadar pek çok uygulamalı anlatım yer alacak. Kuaförler Derneği Başkanı Sabit Akkaya’nın da davet edildiği etkinlik, alanında başarılı birbirinden değerli konuşmacıları ve sürpriz şovları kapsayarak katılımcılara tutkularını gerçekleştirme imkanı sunacak.

Kuaförlüğün İncelikleri ve İş Stratejileri de Şovun Bir Parçası

Trend takibinden kişiye özel tasarıma ve makas kullanmanın inceliklerine kadar bir dizi faydalı uygulamalı eğitim ile ilerleyecek olan Cut Code Summit programında, iş büyütme stratejilerine dair önemli ayrıntılar da yer alacak. Etkinlik yaratıcısı ünlü isim Sinan Ergün’ün özel sunumu, güzellik ve saç tasarımı gibi imza yeteneklere vurgu yaparken salon yönetimine dair sektöre yön verecek bilgiler de sunacak. Finans, sosyal medya, yapay zeka ve pazarlama gibi konularda uzmanlaşan yetenekler ise bakım ve tasarım uygulamalarının yanı sıra salon işletmenin modern yöntemleri hakkında değerli paylaşımlarda bulunacak.

Bütün gün dolu dolu geçerek müzik, dans ve sürpriz şovlarla birleştirilecek uygulamalı eğitimler, sektör uzmanlarına yepyeni bir bakış açısı sunacak ve kendi yeteneklerini sergilemeleri için gerekli ilhamı aşılayacak. Türkiye’nin dört bir yanından profesyonelleri buluşturacak bu özel etkinlik, yaratıcı zihinlerin bir arada kaliteli ve nitelikli vakit geçirerek gelişmesine yardımcı olacak. Bu nedenle 02 Ekim tarihinden sonra saç ve güzellik endüstrisi bugünü kuaförlükte ilham günü olarak anmaya başlayacak!

Tarih: 02 Ekim 2023

Yer: Alan Kadıköy

Etkinlik Saati: 10:30 – 17:00

Etkinlik Websitesi: https://www.cutcodesummit.com/

Detaylı Bilgiler: https://linktr.ee/cutcodesummit

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ