logo

KÜÇÜKBAKKALKÖY ESNAFI KOMŞULARINI İFTARDA BULUŞTURDU

KÜÇÜKBAKKALKÖY ESNAFI KOMŞULARINI İFTARDA BULUŞTURDU

Küçükbakkalköy Mahallesi’nin önde gelen esnaflarından, iş adamı Selami İğrek, Ramazan ayı nedeniyle meslektaşları, esnafları, komşuları ve dostlarını iftar sofrasında ağırladı.

Ataşehir Küçükbakkalköy Mahallesinin önde gelen esnafları arasında yer alan Selami İğrek, Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği toplu iftar sofrasında esnaf arkadaşları ve dostlarıyla bir araya gelerek birlikte iftar açtı.

Açık hava programı olarak planlanan, yağmur nedeniyle Küçükbakkalköy’deki kapalı bir mekanda verilen iftar programı, Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualarla başladı. Ezan’ın okunmasıyla birlikte tpluca oruçlar açıldı.

İftar sonrası yaptığı kısa konuşmada davetine katıldıkları için konuklarına teşekkür eden Selami İğrek, Ramazan ayının; birlik, beraberlik, kardeşlik ve paylaşma ayı olduğuna işaret ederek; “İftar davetime katılmakla beni onurlandırdınız. Ramazan birlik, beraberlik, kardeşlik ve sofralarını paylaşmak demektir. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Ramazan ayının ülkemize, İslam âlemine ve tüm dünya insanlarının barış içerisinde yaşamasına vesile olmasını diliyorum” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ