logo

‘Mahallemiz Eşrafından’ 4 Şubat’ta Kadıköy Boa Sahne’de

‘Mahallemiz Eşrafından’ 4 Şubat’ta Kadıköy Boa Sahne’de

Yönetmenliği Berfin Ertan ile Hakan Emre Ünal birlikte üstlendiği “Mahallemiz Eşrafından”, 4 Şubat’ta Kadıköy Boa Sahne’de perde açacak.

Rumların ve Türklerin bir arada yaşadığı bir adada geçen etkileyici hikayesiyle seyredenleri duygulandıran oyun “Mahallemiz EşrafındanKadıköy Boa Sahne’de seyirci ile buluşuyor.  

Rumların ve Türklerin bir arada yaşadığı bir adada geçen etkileyici hikayesiyle seyredenleri duygulandıran oyunun biletleri Türkiye’nin lider ve en kapsayıcı online etkinlik platformu Biletinial’da…

Berfin Ertan’ın kaleme aldığı, Hakan Emre Ünal ve Berfin Ertan’ın birlikte yönetmenliğini üstlendiği “Mahallemiz Eşrafından”, 4 Şubat’ta İstanbul Kadıköy Boa Sahne’de sahnelenecek. 1,5 yıllık yoğun bir çalışmanın sonucu ortaya çıkan ve Rumlar ve Türklerin bir arada yaşadığı bir adada geçen etkileyici hikayesiyle seyredenleri duygulandıran oyunun biletleri Türkiye’nin lider ve en kapsayıcı online etkinlik platformu Biletinial’da satışa çıktı.

Bir Büyüme ve Öğrenme Serüveni…

Rumlar ve Türklerin bir arada yaşadığı bir ada; adanın en kötü özelliği yuvarlak olması. “Kalp mi var burada ne? Ay bir de harf var yanında, dur bakayım! ‘S’ var. Vallahi ‘S’ var!” 15 yaşındaydım; öyle bir çarptı ki o domates suratıma, sanki bir daha yüzümden o kırmızılık hiç gitmedi. İnsanlar birbirlerine neden ve niçin domates fırlatırlar? Bilenler? Yok.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ