logo

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Maltepelilere Veda” Mesajı Paylaştı

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Maltepelilere Veda” Mesajı Paylaştı

CHP Parti Meclisi Toplantısı sonrasında açıklanan kararla aday gösterilmediği görülen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Maltepelilere veda” mesajı paylaştı.

Recep Kenan / itvhaber.com

CHP Parti Meclisi Toplantısı kararı ile aday gösterilmeyen ilçe belediye başkanları arasında Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ta yer aldı.

31 Mart Yerel Seçiminde aday gösterilmeyen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, sosyal medya üzerinden bir veda mesajı paylaştı.

PARTİ MECLİSİMİZİN ALDIĞI KARARA SAYGI DUYUYORUM

Başkan Ali Kılıç, paylaşımında “Parti Meclisimizin aldığı karara saygı duyuyor, bayrağımızı önümüzdeki süreçte ilçemizi büyütme çalışmalarını sürdürecek olan yol arkadaşlarımıza gözümüz arkada kalmayacak bir şekilde devredeceğim.” İfadelerine yer verdi.

“DAİMA SEVGİ KAZANACAK!”

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç tarafında paylaşılan Sosyal Medyadaki veda mesajı;
“Sevgili Maltepeliler, Kıymetli Dostlarım, 2014 yılında değiştirmeye başladığımız güzel ilçemiz Maltepe’yi 2019’dan itibaren hizmetlerimizle geliştirdik ve büyütmek için de söz verdik. Parti Meclisimizin aldığı karara saygı duyuyor, bayrağımızı önümüzdeki süreçte ilçemizi büyütme çalışmalarını sürdürecek olan yol arkadaşlarımıza gözümüz arkada kalmayacak bir şekilde devredeceğimi ve yanlarında yer alacağımı belirtirken, hizmet yolunda beni 10 yıl boyunca görevlendiren partim CHP’ye ve güven duyarak ilçemizin mührünü bana emanet eden kıymetli Maltepe halkına en derin şükranlarımı sunuyorum. Hiç kimseyi ayrıştırıp kutuplaştırmadan hizmet verdiğimiz Maltepe halkı son seçimde yüzde 63 gibi bir sonuçla bu çalışmamızı adeta taçlandırmıştır. Bu sonucu ömrüm boyunca onur madalyam olarak hep sol tarafımda taşıyacağım. Teşekkürler Maltepem. Sevgiyle kalın çünkü; Daima Sevgi Kazanacak!”

ALİ KILIÇ’IN PAYLAŞIMI:

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ