logo

MALTEPE’DE YOL VE DUVAR ÇÖKTÜ, MAHSUR KALAN ARAÇLAR HASARLI

MALTEPE’DE  YOL VE DUVAR ÇÖKTÜ, MAHSUR KALAN ARAÇLAR HASARLI

yol_coktu-maltepeMaltepe’de okul duvarı ve Zümrütevler’de yolun bir bölümü, sağanak nedeniyle çöktü. Park halindeki araçlar çamura saplanarak mahsur kaldı, yıkılan duvardan hasar gördü.

Recep Kenan/itvhaber.com

Zümrütevler Mahallesi Cansu Caddesi’ndeki yolun bir bölümü, sağanak nedeniyle çöktü. Park halindeki araçlar çamura saplanarak ve yıkılan duvardan hasar gördü.

İstanbul’da gece meydana gelen sağanak yağış çeşitli bölgelerde yaşanan çökmelere bağlı suya yada çamura saplanan çok sayıda araç mahsur kaldı. Maltepe’de çöken okula ait duvar ise park halindeki araçlarda hasara yol açtı.

Caddede park halinde bulunan 10 aracın tekerleri çukura saplandı. Araç sahipleri durumu polise ve itfaiyeye haber verdi.

MALTEPE’DE OKULUN BAHÇE DUVARI ARAÇLARIN ÜZERİNE YIKILDI

İstanbul’da gece etkili olan şiddetli yağmur nedeniyle Maltepe’de bir okulun bahçe duvarı park halindeki araçların üzerine yıkıldı.

Park halinde bulunan 3 araç, yıkılan duvardan zarar gördü. Bir otomobil hurdaya dönerken diğer araçlarda kısmi hasarlar oluştu. Sabah saatlerinde okula gelen öğretmenlerin ihbarı üzerine bölgeye Maltepe Belediye’sine bağlı temizlik işçileri geldi. Çamur kaplı sokak da işçiler tarafından temizlendi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ