logo

Maltepe’nin İlk Kadın Başkanı Esin Köymen Göreve Başladı

Maltepe’nin İlk Kadın Başkanı Esin Köymen Göreve Başladı

Maltepe Belediye Başkanı seçilen CHP Maltepe Adayı Esin Köymen, düzenlenen devir teslim töreniyle Ali Kılıç’tan devraldığı görevine başladı.

Recep Kenan / itvhaber.com

31 Mart yerel seçiminde Maltepe Belediye Başkanı seçilen CHP Maltepe Adayı Esin Köymen, düzenlenen devir teslim töreniyle Ali Kılıç’tan devraldığı görevine başladı.

Başkan Esin Köymen “Maltepe’nin ilk kadın belediye başkanı olduğum ve Maltepelilere hizmet edeceğim için büyük bir gurur ve mutluluk duyuyorum.” Dedi.

 CHP Maltepe Belediye Başkanı Esin Köymen, yaptığı açıklamada, “Devir teslim törenimizi büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Doğup büyüdüğüm Maltepemize belediye başkanı olarak hizmet edecek olmanın mutluluğunu yaşıyor, ilçemize sunduğu hizmetler için Sayın Ali Kılıç’a teşekkür ediyorum. Birlikte kazandık, birlikte yöneteceğiz. Şimdi Maltepe için canla başla çalışma vakti!” ifadelerine yer verdi.

31 Mart Yerel Seçimi CHP adayı Esin Köymen %59,06 oran ve 183.062 oy ile Maltepe Belediye Başkanı Seçildi. AKP Maltepe Başkan adayı Kadem Ekşi %32,41 oran ve 100.447 oy ile 2 sırada yer aldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ