logo

Mansur Yavaş, ‘Kayısı Üreticilerinin Ürünler Satın Alınacak’

Mansur Yavaş, ‘Kayısı Üreticilerinin Ürünler Satın Alınacak’

Depremzedelere desteğe devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, bölgedeki çalışmaların yanı sıra Malatyalı kaysı üreticilerinin ürünlerini satın alacak.

Recep Kenan/itvhaber.com

6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli başlayan büyük depremlerde zarar gören kentlere ve depremzede vatandaşlara destek olmaya devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, bölgedeki çalışmaların yanı sıra Malatyalı kaysı üreticilerinin ürünlerini satın alacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ile imzaladığı protokol kapsamında; depremden zarar gören kayısı üreticilerinin elinde kalan ürünler satın alınarak ticari faaliyetlerine katkı sunulacak.

DEPREMZEDE KAYISI ÜRETİCİLERİNİN ELİNDE KALAN ÜRÜNLER SATIN ALINACAK

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Malatya’da depremzede vatandaşlar ve STK başkanları ile bir araya gelen Ankara BB Başkanı Mansur Yavaş, oda temsilcisi ve vatandaşların talebini dikkate alarak, depremzede kayısı üreticilerinin elinde kalan ürünler satın alacaklarını açıkladı.

11 BÜYÜKŞEHİR VE İLÇE BELEDİYELER KAYISI SATIN ALACAK

Malatyalı küçük esnafın yöresel ürünleri ile kaysı üreticilerine destek vereceklerini kaydeden Ankara BBB Mansur Yavaş, yaptığı açıklamada, “Bizler de Ankara Büyükşehir Belediyesi ve diğer büyükşehir belediyeleri olarak, 11 büyükşehir ve ilçe belediyeleri olarak hem kayısılardan herkes kendi bütçesine göre satın alacak. Ürünlerin Ankara’nın en merkezi yerlerine nakline de yardımcı olacağız. Oradaki küçük üreticilerin malını pazarlayamayan depremzedelerin mallarını satacakları alanlar göstereceğiz.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ