logo

MARDİN KIZILTEPE VE DİYARBAKIR’DA PATLAMA

MARDİN KIZILTEPE VE DİYARBAKIR’DA PATLAMA

son_dakika_patlamaMardin Kızıltepe ve Diyarbakır Ongözlü Köprü’de patlama meydana geldi. Mardin’deki patlamada 2 sivilin hayatını kaybettiği iki olayda da çok sayıda yaralıların olduğu belirtiliyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde PKK’lı teröristlerin önceden tuzakladıkları el yapımı patlayıcı, polis servis aracının geçişi sırasında infilak ettirildi.

MARDİN’DA 3 ŞEHİT

Olay, Kızıltepe İlçe Devlet Hastanesi önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, polis aracının geçişi sırasında büyük bir patlama yaşandı. Patlamada araçta bulunan çok sayıda polis ile çevredeki vatandaşlar yaralandı.

Mardin Valiliği tarafından yapılan açıklamada, hain saldırıda 1 polisin şehit olduğunu, 2 sivilin ise hayatını kaybettiğini, 5’i polis 20 kişisinin de yaralandığı açıkladı.

DİYARBAKIR VALİLİĞİ: 5 SİVİLİN HAYATINI KAYBETTİ

Öte yandan Diyarbakır Ongözlü Köprü patlama meydana geldiği, patlamada çok sayıda yaralı olduğu bilgisi geliyor.

Diyarbakır’ın merkez Sur ilçesi Ongözlü Köprü yakınlarında patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Olay saat 19.20 sıralarında meydana geldi.

Diyarbakır Valiliği taraftan yapılan açıklamada 5 sivilin hayatını kaybettiği, 5’i polis 12 kişinin yaralandığı duyuruldu. Hain saldırının ardından Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, “Bombalı araçla vefat edenlerin arasında kadın ve çocuklar da var” dedi.

ŞIRNAK’TAN DA ACI HABER: 4 ŞEHİT

Şırnak Beytüşşebap ile Uludere ilçeleri arasındaki bulunan Habur-2 köprüsü ile Andaç Köyü yakınlarında dün sabah saat 07.30 sıralarında Habur-2 Gümrük Kapısı’ndaki üs bölgelerine asker taşıyan zırhlı aracın geçişi sırasında, büyük bir patlama meydana geldi.

PKK’lı teröristlerin önceden yola tuzakladığı el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu hasar gören zırhlı araçtaki Tayfur Çankaya, Ahmet Suna, Ahmet Hilmi Yiğit ile Bayram Kavcı şehit olurken, 9 asker yaralandı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ