logo

Meteorolojik Uyarı: ‘Marmara ve Kuzey Ege’de Kuvvetli Rüzgara Dikkat!’

Meteorolojik Uyarı: ‘Marmara ve Kuzey Ege’de Kuvvetli Rüzgara Dikkat!’

Meteoroloji Cuma günü öğle saatlerinden itibaren Marmara geneli ile Kuzey Ege’nin kıyı kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden esmesi beklenen kuvvetli rüzgar uyarısı yaptı.

Meteorolojik Uyarı: “Marmara ve Kuzey Ege’de Beklenen Kuvvetli Rüzgara Dikkat!”

Meteoroloji tarafından yapılan “Marmara ve Kuzey Ege’de Beklenen Kuvvetli Rüzgara Dikkat!” uyarısında soba ve baca gazı zehirlenmesi, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzlukların yaşanabileceğine dikkat çekildi.

“MARMARA VE KUZEY EGE’DE KUVVETLİ RÜZGARA DİKKAT!”

Rüzgarın; Cuma günü öğle saatlerinden itibaren Marmara geneli ile Kuzey Ege’nin kıyı kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) ve kısa süreli fırtına (60-75 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek soba ve baca gazı zehirlenmesi, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

MUHTEMEL RİSKLERE KARŞI TEDBİR

Meterolojik uyarıda, beklenen “kuvvetli rüzgar”ınçatı uçması, ağaç veya direklerin devrilmesi, soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmesi, ulaşımda aksamalara yol açabileceği için vatandaşların tedbirli olmaları istendi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ