logo

MHP,‘Demokrasi’ İçin Ataşehir’de Basınla Buluştu

MHP,‘Demokrasi’ İçin Ataşehir’de Basınla Buluştu

Atasehir basini_mhpMHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği bir kahvaltıda Ataşehir yerel basın temsilcileri MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy ve MHP MYK üyesi Vedat Bayram bir araya geldi.

Recep Kenan/itvhaber.com

5 Ekim’de İstanbul Kazlıçeşme’de, “Ülkene ve Demokrasine Sahip Çık” sloganı ile düzenlenecek ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin de katılacağı, Demokrasi Mitingi’nin tanıtımı ile amaçlarını halka, basına ve kamuoyuna anlatmayı amaçlayan ülke çapındaki toplantıların Ataşehir bölümü yapıldı.

Türkiye ve İstanbul’da Ezber Bozacak!

Başbakan tarafından açıklanacak olan açılım paketinin Türkiye’yenin hayrına olmayacağının altı çizilen toplantıda; yerel seçimlerde İstanbul ve Türkiye’de ezberlerin bozulacağı iddia edildi.

Mansur Yavaş ile ilgili soruya; “Gündemimizden çıkmıştır” şeklinde cevap veren MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy Ankara’da Büyükşehir Belediye Başkanı adaylarının halen Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Mevlüt Karakaya olduğunu açıkladı. Melih Gökçek’in Ankara’da misyonunu tamamladığını düşünüyoruz. Ataşehir’de adaylığını açıklayan bir aday adayı olduğunu en az iki aday adayının daha yakında açıklanacağını söyledi. Koalisyon ile ilgili bir soruya ise; kendilerinin siyasi parti olduklarını Türkiye’nin her yerinde kendi adaylarının olacağını belirtti.

İstanbul’un 39 ilçesinde gerçekleştirilen ve “Milli Değerleri Koru ve Yaşat” mitinglerinden 6.sı “Demokrasi “ mitinginin amaçlarını anlatmayı ve tanıtmayı amaçlayan toplantıya MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy ve MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Vedat Bayram ile birlikte MHP İstanbul il ve Ataşehir ilçe yöneticileri de katıldı.

Genel Merkezden yapılan programla İstanbul’un İl, İlçe ve mahalle bazında tamamının taranarak Kazlıçeşme’de 5 Ekim’de yapılacak atasehir mhpolan “Demokrasi” mitingi ile ilgili milletvekilleri, MYK üyelerinin katıldığı bilgilendirme toplantıları yapıldığına dikkat çeken MHP Ataşehir İlçe Başkanı Fatih Çobanoğlu, Ataşehirlilere basın aracılığı ile “Demokrasi” mitinginin amaçlarını anlatmayı hedeflediklerini ifade etti.

Milli Değerleri Koru ve Sahip Çık

İstanbul’un tarihteki ve bu günkü önemine ve yerine dikkat çekere söze başlayan MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy, mart ayında bursa’da başlayan, Türkiye genelinde 9 adet planlanan; “Milli Değerleri Koru ve Sahip Çık” adıyla her birinin ayrı konusu olan mitinglerin 5 Ekim’de yapılacak olan İstanbul ayağındaki “Demokrasi Mitingi” ile devam ettiklerini söyledi.

Bursa ‘da “Kuruluş Mitingi” ile başlayan İzmir, Adana, Konya, Elazığ ve Erzurum’da devam eden mitinglerin gördüğü teveccühe toplanan kalabalıklara ve kalabalıkların coşkusuna dikkat çeken Necati Özensoy kültür şehir, tarih şehri, Osmanlı’nın son başkenti, dünyanın kalbi, merkezi İstanbul’da yapılacak açık hava toplantısının kendileri için önemli olduğunun altını çizdi.

atasehir mhp_necati ozensoyAçık hava toplantılarının seçim çalışması olmadığının altını çizen MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy; Türkiye’deki gelişmeler, ülkenin götürülmek istendiği yanlış yerlerle ilgili endişelerini vatandaşlarla yakından paylaşmak, yüksek sesle bu konuları ifade etmek adına düzenlendiğini, ancak yaygın basının iktidarın dışındaki gelişmelere kapalı olduğu için seslerinin duyulmasını engellediğini iddia etti.

MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy, İstanbul’daki mitingin adının “Demokrasi” olmasının, 11 yıllık Erdoğan iktidarının demokrasiden uzaklaştığının, adeta bir “sivil dikta” yönetiminin özentisi içerisindeki uygulamaları ile daha anlamlı kılacağının altını çizerek; açılım adıyla başlayıp gizli gündemle kapalı kapılar ardında yapılan pazarlıkların icraatlarının ortaya çıktığına dikkat çekip, toplumunda tepkilerini ortaya koyduğunda iktidarın gizli gündemini zaman zaman durdurduğunu, geri çektiğini ve tekrar öne çıkartarak küresel güçlerle birlikte hedefleri olan; Türkiye Cumhuriyeti’nin üniter yapısını, milli devlet yapısını ortadan kaldırıp; yeni bir devlet, yeni bir yapı ikame etmek üzere yapılan altyapı çalışmaları ve yasalarla asıl hedeflerini ortaya koyduklarını iddia etti.

Tek Suçlu Kulüpler Değil

Her konuda olduğu gibi basını da şekillendiren, taraf haline atasehir_mhp_Vedat Bayramgetiren mevcut iktidarın, milletvekillerimizle sizleri buluşturarak
MHP’nin demokrasilerde en tabii olanı yapıp halka gittiğini, bu kapsamda 5 Ekim’de mitingin düzenlendiğini ifade eden MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Vedat Bayram, olaylı derbi için ise; “Çarşıda pazarda oluşan kamplaşmalar stadyumlarda da başladı. Arınç olayların stadyumlar sarkacağını kamuoyu ile paylaşmıştı. İstihbarata rağmen tedbir alınmamışsa tek suçlu Beşiktaş futbol kulübü değildir. Tarafları çok olan bir kusurda diğerlerinin de payına düşeni alması gerekir. Futbol Federasyonu talimatla iş yapar hale gelmiştir.”diye konuşup bu konuda en az kusurun İç İşleri Bakanlığı’nda olduğunu ifade etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ