logo

Mustafa Kamalak; ‘Zulmü Karşılıksızmı Kalsın’

Mustafa Kamalak; ‘Zulmü Karşılıksızmı Kalsın’

kamalak-2Ataşehir’de Kadın Kollarının düzenlediği kahvaltıya katılan Saadet Partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Mustafa Kamalak  “zulmü karşılıksız mı kalsın?” diye sordu.

Saadet Partisi Ataşehir İlçe Kadın Kolları Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde Genel Başkan Prof.Dr. Mustafa Kamalak’ın katıldığı kahvaltı düzenledi.

Kahvaltılı toplantıya Saadet Partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Mustafa Kamalak ve eşi Av. Zübeyde Kamalak, Saadet Partisi İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı 3.Bölge Milletvekili adayı Nagehan Gül Asiltürk, İstanbul Milletvekili adayları Dicle Şit, Aysun Ekşi Bayraktar, Ataşehir İlçe Başkanı Adem Boz, Ataşehir Kadın Kolları Başkanı Hacer Bekiroğlu ile partili kadınlar katıldı.

kamalak-

Zalimler İçin Yaşasın Cehennem

Büyük sevgi gösterisi ve alkışlarla kürsüye gelen Kamalak; “Dünyada nice zalimler var. Astığını asan, kestiğini kesenler var. Bunlara gücümüz yetmiyor. Bunların bu zulmü karşılıksız mı kalsın? Vicdan bunu kabul eder mi? Elbette etmez, etmemesi lazım. Bu manada diyoruz ki zalimler için yaşasın cehennem. Bir başka ifade ile ne cehennem ucuz, nede cennet lüzumsuz. Dünya ahretin tarlasıdır. Ne ekersen onu biçersin. Karunlarla, iktidar sahipleri ile zalimlerle beraber değil sadıklarla beraber olun. Çıkar yol hak yoludur.. Biz insanların menfaati için koşturuyoruz. Onların derdine derman olmak için çalışıyoruz.  Bugün işçimiz, emeklimiz, memurumuz güç durumda. Onlara yardım için koşturuyoruz. 6 milyon civarında gencimiz işsiz. Mevcut iktidarın ve parlamentoda bulunan partilerin bu gençlerimize iş bulma ihtimali varmı? Varsa ne güne duruyorlar. Meclisin yeni bir hükümete ihtiyacı var. Bunu çözmek bizim işimiz.  Adil bir düzen kurmak istiyorsanız gelin beraber yürüyelim. Bizim tek silahımız doğruyu söylemek. Kırmadan, dökmeden, hakaret etmeden, incitmeden kendimizi anlatalım. İnsanları adil bir düzen kurmak için birlikte hareket etmeye davet edep, insanlığı birlikte kurtaralım. Buraları sizlere, sizleri de Allah’a emanet ediyorum” diye konuştu.

SP – BBP İttifakı 6 – 8 Bandında

adem_bozKahvaltı sonrası Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Adem Boz çalışmaları ile ilgili basına şu açıklamayı yaptı. “TV’de Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ile Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin katıldığı programa telefonla bağlanan Gezici Araştırma Şirketi’nin sahibi Murat Gezici Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi tarafından oluşturulan Milli İttifak hakkında bilgi verdi. Bir aylık çalışma sonunda oy oranının yüzde 6-8 bandına çıktığını söyledi. Mili ittifak ile ilgili olarak halkın yüzde 30′u net bilgi sahibi… Yüzde 70′i de bir ittifakın var olduğunu, içeriğinin ne olduğunu, oyunu hangi partiye kullanacağını bilmiyor. Çalışmalarımız bu yönde. İttifakın nasıl olduğunu, oyun hangi partiye verileceğini anlatıyoruz” dedi.

Adem Boz “Ataşehir’de Nitelikli ve Temiz Bir Çalışma Yapacağız”

Boz, AK Partililere seçim çalışmaları sırasında patates atıldığına dikkat çekerek “Çalışma yapan bir siyasi partiye olumsuz bir davranışta bulunulmasını tasvip etmiyoruz. Fiyatı 5-6 TL’ye çıkan patatesin atılması, insanların ciddi şekilde ekonomik durumdan rahatsız olduğunun karşılığıdır. Ciddi bir oy oranımız ve sevenimiz var. Çalışmalarımızla seçme kalan süre içersinde gücümüzün son una kadar çalışıp, Saadet Partisini parlamentonun en güçlü kadrosu olması için çalışacağız. Saadet Partisi meclise girdiği vakit gürültü, kavga olmaz” şeklinde konuştu.

Boz, Ataşehir’de yaptıkları seçim çalışmaları hakkında da bilgi verdi: “Daha çok ev ziyaretleri yapıyoruz. Çalışmalarımızı, partimizi bire bir anlatarak oy istiyoruz. Mümkün olduğunca Ataşehir’de bayraklama yapmıyoruz. Program yaptığımı yerlerde bayraklama yapacağız. Nitelikli ve temiz bir çalışma yapacağız.”

Nagihan Asiltürk “Kadın İçin Özel Projeler Çok Önemli”

Saadet Partisi İstanbul Kadın Kolları Başkanı Nagihan Asiltürk de basına şu açıklamayı yaptı. “Kadın aday olduğumuz için genelde kadınlarla ilgili sorular soruluyor. Evet, kadın için özel projeler çok önemlidir. Ama bu toplumun çok ciddi problemleri varken öncelikli bu hastalıkların tedavi edilmesi lazım. Bu sadece kadını ilgilendiren, erkeği ilgilendiren meseleler değil. Toplumun tümünü ilgilendiren meselelerdir. Bu şekilde toplum mutlu kılındığı zaman kadınında erkeğinde ciddi manada problemleri çözülmüş olacak. Özellikle diyoruz ki ülkemizin şu üç problemine çare bulunursa refah seviyesi, mutluluk seviyesi insanlar açısından daha yüksek seviyede olacak. Bu üç ana hastalığın birincisi ekonomi. Öncelikle ekonominin düzeltilmesi, kadına ve erkeğe şerefli bir hayat sunulması gerekiyor. İkincisi ahlaki ve manevi tahribat. Bu da kadınları çok yakından ilgilendiriyor. Çünkü kadın ailenin yapı taşıdır. Ahlaki tahribatın önüne geçilmek için bir eğitim politikamız olmalı. Onun için biz diyoruz ki, bizimle taban tabana zıt olan şu AB sevdasından vazgeçip, yönümüzü gerçek manada kendi medeniyetimize, kendi inanç değerlerimize çevirirsek, kadın ahlaki ve manevi tahribatın etkisinden kurtulacak ve mutlu bir birey haline gelecek. Üçüncüsü dış politika. Kadın dünyanın her yerinde kadın. Eğer yanı başımızda insanlar öldürülüyorsa ve bunların çoğunluğunu kadın ve çocuklardan oluşuyorsa bunlara itiraz etmemiz lazım. Eğer bu zulüm Türkiye üzerinden yapılıyorsa bu daha da vahim. Ne yazık ki Ortadoğu’da meydana gelen bu durumlar Türkiye’nin içinde bulunmasından kaynaklı. Her kesin kendini özgürce ifade etmesinin teminatı bizleriz yani Milli Görüş’tür. Milli Eğitim müfredatını kesinlikle değişmesinden yanayız ” diye konuştu.

Zübeyde Kamalak “Politikamız Öncelikle Ahlak Ve Maneviyat Üzerine”kamalak-1

Partisinin kadın politikaları ile ilgili konuşan Zübeyde Kamalak özetle şunları söyledi. “Politikamız öncelikle ahlak ve maneviyat üzerinedir. AB uyum yasalarının hiç birini kabul etmiyoruz. AB uyum yasaları demek, İslami ve Türk toplumunu uyumsuzlaştırma yasaları olarak düşünüyorum.  Bu yasalar milletimizin ruhuna aykırı, dini anlayışlarına aykırı, geleneklerine aykırı yasalardır. Bu yasaları kabul eden iktidarın milletin yararına kabul ettiklerine de inanmıyorum.  AK Parti bir proje partisidir. ABD, İngiltere ve İsrail’in desteği ile kurulmuş bir partidir. Biz size her türlü desteği vereceğiz. Sizde İsrail’in güvenliğini sağlayacaksınız. BOP projesi için yardımcı olacaksınız. İslam’ın yeniden yorumlamasında bizlere yardımcı olacaksınız” iddiasında bulundu.

KAYNAK: İSTANBULUM/ALİ BAL

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ