logo

Mustafa Kemal Cemevi’nde Ayeder ve İlgezdi’den Muharrem Lokması

Mustafa Kemal Cemevi’nde Ayeder ve İlgezdi’den Muharrem Lokması

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi ve Anadolu Avrupa Yakası Erzincanlılar Derneği (AYEDER) Mustafa Kemal Cemevi’nde Muharrem oruç açma lokması verdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Mustafa Kemal Cemevi Ataşehir’de 19 Eylül Çarşamba günü,  CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi ve Anadolu Avrupa Yakası Erzincanlılar Derneği (AYEDER) tarafından Ehlibeyt yolunda tutulan Yas-ı Matem Muharrem oruç açma lokması verildi.

Gürsel Sarımaden başkanlığındaki Anadolu Avrupa Yakası Erzincanlılar Derneği (AYEDER) ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi tarafından verilen Muharrem orucu açma lokmasına CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi ile birlikte; Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski bakanı Mustafa Kul, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, Anadolu Avrupa Yakasın Erzincanlılar Derneği (AYEDER) ve bağlı dernek başkan ile yöneticileri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Mustafa Kemal Cemevi’nde verilen Muharrem lokmasında “Tutulan oruçlar, yapılan dualar Hak katında kabul ve makbul olsun” duaları ile orucunu açan davetliler verilen lokma sonrasında düzenlenen Muharrem Cemine katıldılar.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ