logo

Mutlucan Zavotçu’dan Beşktaş’a Teşekkürlü Veda Mesajı

Mutlucan Zavotçu’dan Beşktaş’a Teşekkürlü Veda Mesajı

9 yılını verdiği siyah beyazlı renklerle yollarını ayıran Beşiktaş Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Mutlucan Zavotçu, sosyal medya hesabından teşekkür mesajı yayımladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

9 yıl boyunca 3 farklı ligde şampiyonluğu yaşadığı siyah beyazlı renklerle yollarını ayıran Beşiktaş Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Mutlucan Zavotçu, sosyal medya hesabından biraz sitem, çokça duygu yüklü teşekkür mesajı yayımladı.

Beşiktaş Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Mutlucan Zavotçu, sezon sonunda, 9 yıl boyunca 3 farklı ligde şampiyonluğu yaşadığı siyah beyazlı renklerle yollarını ayırdığını duyurmuştu.

Sezon sonunda yolları ayrılan Beşiktaş Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü
MUTLUCAN ZAVOTÇU’NUN YAYIMLADIĞI TEŞEKKÜR MESAJI:

TEŞEKKÜRLER BEŞİKTAŞ 

2011 yılında kapısından adım attığım, 9 yıl boyunca gurur ve şerefle armasını taşıdığım Beşiktaş çatısı altından ayrılmış bulunmaktayım. Bu süre boyunca bizi asla yalnız bırakmayan “Yol hedeften önemlidir” diyerek her deplasmana bizimle koşan, hatta bizim gidemediğimiz deplasmana dahi giden Büyük Beşiktaş Taraftarına sonsuz teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım.

Basiretsiz şovmenlerin aksine, destek verip arkamızda duran yönetici ve idarecilerimize, dünden bugüne beraber ter akıttığımız VEFALI ve CESUR oyuncularımıza, Fulya da omuz omuza çalıştığımız ve her birinden çok şey öğrendiğim antrenör arkadaşlarıma, 9 yıl boyunca benim gibi zor birinin kahrını çeken güvenliğinden aşçısına, sağlık ekibinden temizlik personeline, idari personelden tesis emekçilerine kadar herkese teşekkür ederim.

Ardımda, 3 farklı ligde şampiyon olmuş ilk ve tek, şampiyonlar liginde yenilgisiz ve Milli takımların her kategorisinin kaptanlarını bünyesinde barındıran, parkta bahçede başladığı çalışmaları İnönü Stadında 40.000 kişinin önüne çıkarak taçlandıran bir takım bırakıyorum.

Tribünden her zaman destekçisi olacağım ve 3 çocuğumun en büyüğü olan BJK KADIN FUTBOL TAKIMININ en büyük taraftarı olarak yeni teknik heyete de başarılar dilerim. Yolunuz ve bahtınız açık olsun. Başka bir hikayede görüşmek dileğiyle. 

MUTLUCAN ZAVOTÇU KİMDİR?

Beşiktaş Kadın Futbol takımı ile her üç ligde de şampiyonluklar yaşayan Mutlucan Zavotçu, 31 Ekim 2014 tarihinde Beşiktaş JK kadın futbol takımına teknik direktör olarak atandı. Türkiye Kadınlar Üçüncü Futbol Ligi’nden başlayan mücaselesinde şampiyonluklar yaşadı. 2014-15 sezonunun sonunda play-off maçlarını kazandıktan sonra takımı İkinci Lig’e taşıdı. Sonraki sezon takımı İkinci Lig şampiyonu oldu ve Türkiye Kadınlar Birinci Futbol Ligi’ne yükseldi. Ayrıca takımın 2016-17 Bayanlar Birinci Ligi’ni kazanmasına öncülük etti, ancak play-off turundan sonra şampiyon olamadı. Ekibi, üst üste beşinci kez şampiyon olan Konak Belediyespor’un ardından ikinci oldu.

Beşiktaş JK 2018-19 TFF Kadınlar 1. Lig sezonunda ALG Spor ile eşit puan ortalamaları ile lider oldu. Teknik sorumlusu olduğu Beşiktaş JK’nın play-off maçında ALG Spor’u 1-0 yenmesinin ardından Birinci Lig’de ilk kez takımının Kadınlar Futbol 1. Ligi şampiyonluğunu yaşadı.

FUTBOLCU KARİYERİ:

Futbolculuk kariyerine 27 Kasım 1998 tarihinde Galatasaray SK’da amatör olarak başlayan 1981 doğumlu Mutlucan Zavotçu,  Amatör kulüpleri Pazariçi Köprülü ve Küçükçekmecespor’da oynadıktan sonra profesyonelliğe adım atarak Ağustos 2002’de Zeytinburnuspor’a transfer oldu.

Bir sonraki kulübü Alibeyköy oldu. Zavotçu, Ağustos 2006’da Karsspor’da oynamak için memleketine taşındı . Bir sezon sonra amatör statüsüne döndü ve IFA ile sözleşme imzaladı ve oyunculuk kariyerine son verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ