logo

Necmettin Erbakan Parkı Açılmadan Ferhatpaşalıları Kucakladı

Necmettin Erbakan Parkı Açılmadan Ferhatpaşalıları Kucakladı

necmettin erbakan parkAtaşehir Ferhatpaşa’da 20 dönüm alan üzerinde yapımı devam eden Necmettin Erbakan Parkı açılışı yapılmadan Ferhatpaşa sakinlerini ağırlamaya başladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ferhatpaşa’nın merkezinde 20 dönüm alan üzerinde yapımı devam eden ve Ferhatpaşalıların soluklanabileceği en önemli alan olma özelliği taşıyacak olan Necmettin Erbakan Parkı daha yapımı tamamlanmadan, açılmadan Ferhatpaşalıları kucaklamaya başladı.
Yaklaşık 2 ay önce yapımına başlanan ve kısa süre sonra tamamlanıp açılışı yapılacak olan Ferhatpaşa Necmettin Erbakan Parkı Ferhatpaşalıların soluklanma alanı olacak.

İçerisinde sosyal tesisler, spor alanları, Taziye Evi, muhtarlık ile belediyenin çeşitli hizmet birimlerinin olacağı Ferhatpaşa Necmettin Erbakan Parkı Ataşehir’in de önemli parklarından biri olmaya aday.

Geçtiğimiz akşam Ferhatpaşa Muhtarı Hüseyin Uzun ile birlikte yapımı devem eden Necmettin Erbakan Parkı’nda incelemelerde bulunan Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Deniz Kutlu, gecenin geç saatleri olmasına rağmen parktaki kalabalığı görünce sevincini gizleyemedi.

Yapılan işin beğenilmesinin çok güzel duygu olduğuna dikkat çeken Deniz Kutlu spor aletlerinde çalışan ileri yaştaki kadınlarla sohbet etti.

Genç – yaşlı, kadın – erkek çok sayıda Ferhatpaşalının Necmettin Erbakan Parkı’ndan faydalanmaya başladığına dikkat çeken Muhtar Hüseyin Uzun, parkın tamamlanmadan hizmet vermeye başladığını, Ferhatpaşa halkının parka çok ilgi gösterdiğini, Necmettin Erbakan Parkı’nın bölgede önemli değişikliklere neden olacağını ifade etti.

Futbol oynama hazırlıkları içerisine giren Ferhatpaşalı gençelerin; “Halı saha ücretli mi olacak?” sorularına Deniz Kutlu’dan ücretsiz yararlanacakları haberini duyunca sevinçlerini gizleyemiyorlar.

Oturma gurupları ve eksik şehir mobilyalarının tamamlanması ile Necmettin Erbakan Parkı’nın çok daha beğenileceğini söyleyen Deniz Kutlu, parkın yapımının en kısa zamanda tamamlanarak gerçekleşecek açıla birlikte Ataşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne teslim edileceğini söyledi.

 

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ