logo

NECMETTİN ERBAKAN 5. YILINDA ATAŞEHİR’DE ANILDI

NECMETTİN ERBAKAN 5. YILINDA ATAŞEHİR’DE ANILDI

atasehir_sp_erbakan_anma (1)Saadet Partisi Ataşehir İlçe teşkilatı, Ataşehir’de Necmettin Erbakan’ın vefatının 5. senesinde “2016 Erbakan Haftası” kapsamında, “ERBAKAN’I AN(LA)MA” programı düzenledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının 5. senesinde 2016 Erbakan haftası nedeniyle, Ataşehir’de düzenlen “ERBAKAN’I AN(LA)MA” Resim Sergisi, Sinevizyon, Kuran Tilaveti ve hatim dualarının yapıldığı programı partililer ve vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

atasehir_sp_erbakan_anma (15)

Necmettin Erbakan’ın özellikle iki konuda üzerinde etkisi olduğunu vurgulayan Ataşehir Saadet Partisi İlçe Başkanı Adem Boz, özellikle ilmi ve manevi yönlerinden etkilendiğini kaydederek; “İlmi yönü bizler 28 yaşımıza kadar üniversitelerde tanışmamıştık. Ama ne zaman Milli Görüş teşkilatlarında çalışmaya başladıysak, hocamızın milli görüşlü bir insan olduğunu tüm yönleriyle yeniden anlamış olduk. Bende almış olduğumuz bu aşk ile iki üniversite bitirdim. Hocamızdan Allah razı olsun” dedi.

atasehir_sp_erbakan_anma (3)

Büyüklerinden Necmettin Erbakan ile ilgili dinlediği anılarında hayatında çok önemli etkisi olduğunu kaydeden Adem Boz sözlerini şöyle tamamladı: “Hocamız bize üç şey öğretti. Hayat, iman ve cihat. Hayat Allah için yaşamak, İman Allah için inanmak, Cihat ise bütün insanlığın saadeti için çalışmak. Bizde bunları kendimize Kılavuz olarak aldık. Mekânı cennet olsun.”

Prof. Dr. Necmettin Erbakan, vefatının 5. yılında Ataşehir’de anma ve anlama programı

Prof. Dr. Necmettin Erbakan, vefatının 5. yılında Ataşehir’de anma ve anlama programı

Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Adem Boz’un konuşmasından sonra Prof.Dr. Necmettin Erbakan’ın bürokrat ve siyasi hayat ile imzası olan önemli başarılarının hatırlatıldığı sinevizyon izletildi.

atasehir_sp_erbakan_anma (21)

Saadet Partisi GİK üyesi Selman Esmerer’in değerlendirme ve anılarının anlatımıyla devam eden program hatim duasının yapılmasıyla sona erdi.

Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleştirilen Necmettin Erbakan’ı Anma Programına; Saadet Partisi GİK üyesi Selman Esmerer, SP İl Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Uçar, Kadıköy İlçe Başkanı Recep Yılmaz, Sultanbeyli İlçe Başkanı Fetullah Bülbül, Erbakan’ın yeğeni Sabri Erbakan, MHP Ataşehir İlçe Başkanı Sadun Bizel, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ensar vakfı Başkanı Mükayil Bektaş, ATAYED başkanı Hüseyin Bayır, Ataşehir Tüm Çankırılılar Derneği  Başkanı Mehmet Bağcı, İçerenköy Mahalle Muhtarı Ayhan Öztürk, Küçükbakkalköy Mahalle Muhtarı Yakup Cebiroğlu, Saadet partisi ilçe teşkilatı ile Erbakan’ı sevenler ve partililer katıldı.

atasehir_sp_erbakan_anma (8)atasehir_sp_erbakan_anma (24)atasehir_sp_erbakan_anma (26)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ