logo

Neslihan Yurtdagül ‘Biz Türkiye’nin Görünen Yüzüyüz’

Neslihan Yurtdagül ‘Biz Türkiye’nin Görünen Yüzüyüz’

Ak Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi 21 Nisan 2018 Cumartesi günü saat 11:00’de Şehit Akın Sertçelik Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kongrede konuşan Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Ahmet Özcan memleket, bağımsızlık meselesi olarak gördüklerinin altını çizdiği 24 Haziran seçimlerinde kendilerine düşen görevin, teşkilat mensupları olarak; Ana kademe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile Genel Başkanları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ı Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk Başkanı olarak seçtirmek olduğunu kaydetti.

BAKAN FATMA BETÜL SAYAN KAYA KONGREDE

“Demokrasi Kahramanı Türkiye’nin Kadınları” temasıyla Şehit Akın Sertçelik Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın katılımı ile gerçekleştirilen Ak Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi’nde yapılan seçimle mevcut  başkan Neslihan Yurtdagül Ak Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanlığına tekrar seçilirken oluşturduğu liste ile de yönetim kurulu belirlendi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan’ın katılımı ile gerçekleşen ve mevcut Başkan Neslihan Yurtdagül’n aday olduğu Ak Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi’ne Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.Ahmet Özcan ile birlikte; Ak Parti İstanbul milletvekilleri Mihrimah Belma Satır ve Osman Boyraz, Ak Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Şeyma Döğücü, Ak Parti Ataşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Kayacı, Belediye Meclis üyeleri, önceki dönem milletvekili adayı Erdal Yılmaz, ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve gençlik kollar üyeleri ile teşkilat mensupları ve partililer katıldı.

BİZ TÜRKİYE’NİN GÖRÜNEN YÜZÜYÜZ

Divan oluşumu, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunuşu ile başlayan Ak Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi’nin açılış konuşmasın için kürsüye gelen Başkan Neslihan Yurtdagül, muhalefette oldukları ilçelerde kadın olarak siyaset yapmanın zorluğuna işaret ederek, “Buralarda siyaset yaparken aslında biz; Türkiye’nin, görünen yüzüyüz.  İddiamızın her yerde var olduğunu söylüyoruz. 423 bin nüfuslu Ataşehir’de,  157 Bin kadın seçmenden,  30 bine yakın kadın üyemiz var. İlçe yönetimimiz, mahalle teşkilatlarımız ve sandık yönetim kurulu üyelerimizle beraber, ilçemizde faaliyetlerimizi sürdürürken, gece gündüz demeden, girmedik sokak, çalmadık kapı bırakmamak aşkı ile gönülleri kazanmaya çalıştık” çalışmalarını özetledi.

GÖNÜLLERİ FETHETMEK SEVDASI İLE YOLUMUZA DEVAM ETTİK

Dönem boyunca yaptıkları çalışmaları özetleyen Ak Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, ”Gönülleri fethetmek sevdası ile durmak bilmeyen azmimizle, AK Kadınlar olarak yolumuza devam ettik. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar, geçen zaman diliminde değerli ilçe yöneticilerim mahalle başkanlarım ve teşkilatımızla birlikte yılmadan yorulmadan ilçemizde güzel çalışmalara imza attık. Çıktığımız bu kutlu davada, bir hizmet aşığı olarak vatanına ve ilçesine sevdalı olan sizlerle çalışmaktan her zaman onur ve gurur duydum” dedi.

“GÜÇLÜ KADINLARLA GÜÇLÜ YARINLARA”

Konuşmasının son bölümüne “Biz inanıyoruz ki kadınlar birlik olursa dünyayı ele alırlar” diyerek başlayan Neslihan Yurtdagül, sözlerini şöyle tamamladı: “Güçlü Kadınlarla Güçlü yarınlara… Hayallerimiz Ataşehir, Türkiye ve tüm dünya için. Birlik olacağımızı ümit ederek kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyoruz.“

AK PARTİ’DE KADIN ERKEK AYRIMI OLMAKSIZIN, EL ELE

Kongre katılımcıları kadınlara; “Ataşehirimizin Zübeyde Hanımları, Şerife Bacıları, Nene Hatunları” nitelemesi ile hitap ederek konuşmasına başlayan Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.Ahmet Özcan, Ak Parti’nin kadınlardaki siyasetteki yerinin kadınları onore eden anlayışta olduğunu kaydederek, “Ak Parti’nin siyaset anlayışında kadınlarımızın siyasetteki önemi yadsınamayacak kadar önemlidir. Her başarılı erkeğin arkasında değil, yanında bir kadın olduğu zaman biz daha başarılı oluruz. Ak Parti’de kadın erkek ayrımı olmaksızın, el birliği, gönül gönüle ve bir dava şuuruyla bu uğurda çalışmayı, alın teri dökmeyi borç biliriz” dedi.

GÖREV “ERDOĞAN’I TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN İLK BAŞKANI OLARAK SEÇTİRMEK”

Ak Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları 4. Olağan Kongresinde konuşan Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Ahmet Özcan Ahmet Özcan memleket, bağımsızlık meselesi olarak gördüklerinin altını çizdiği 24 Haziran seçimlerinde kendilerine düşen görevi, “Bizler, teşkilat mensupları olarak; Ana kademe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile Genel Başkanları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ı Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk Başkanı olarak seçtirmek” şeklinde açıkladı.

MİLLETVEKİLLERİ BOYRAZ VE SATIR’DAN SELAMLAMA

Selamlama konuşması ile Ataşehirli kadınlara hitap eden Ak Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Şeyma Döğücü, Ak Parti İstanbul milletvekilleri Osman Boyraz ve Mihrimah Belma Satır, kongrenin hayırlı olmasını dilediği konuşmalarında 24 Haziran seçimlerinin önemine işaret etti.

FEDAKARLIKLARI EVLATLARIMIZIN, ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN YAPIYORSUNUZ

Kutlu yürüyüşün en önünde, en fedakar olanlarının kadınlar olduğunun altını çizen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan, konuşmasında, “Eşlerinizden, evlatlarınızdan fedakarlık yapıyorsunuz. Ne için yapıyorsunuz? Çocuklarınızın geleceği için yapıyorsunuz. Fedakarlıkları evlatlarımızın, ülkemizin geleceği için yapıyorsunuz. Ataşehir’de Kadın kollarının her kademesinde görev yapan her arkadaşıma şükranlarımı sunuyorum. İnanıyorum ki; yenilenen Ataşehir’in Ak Kadınları Ataşehir’de tarih yazacak” ifadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ