logo

NİHAN EROL ‘AKAN KANIN DURMASI GEREKİYOR’

NİHAN EROL ‘AKAN KANIN DURMASI GEREKİYOR’

Çocukların ve kadınların tecavüzler ve tacizlerindeki artışa dikkat çeken CHP Ataşehir Kadın Kolları Başkanı Nihan Erol, koşullar izin verdikçe CHP’de mücadelenin süreceğini söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP Ataşehir İlçe Örgütü Bayramlaşma törenine katılan, partililere teşekkür ederek bayramlarını kutlayan CHP Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Nihan Baykal Erol, bayramın; kansız, şehitsiz, kazasız; huzur içinde, sağlıkla, mutlulukla ve refah içerisinde geçmesini diledi.

Şehit haberlerinin gelmeye devam ettiğinin altını çizen CHP Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Nihan Baykal Erol, basın mensupları aracılığıyla ilettiği bayram mesajında, çocukların ve kadınların tecavüzler ve tacizlerindeki artışa dikkat çekerek; “Ülkemizin içinde bulunduğu durumu biliyoruz. Bilindiği üzere şehit kanları durmuyor. 2015’ten 2016’ya baktığımızda, çocukların ve kadınların tecavüzler ve tacizlerinde çok fazla artış olduğunu gördük. 2016’nın ilk 6 ayındaki sayı 2015’in tamamındaki sayıyı geçmiş durumda. Bir an önce ülkemizdeki bu kaosun durmasını, ülkemize barışın gelmesini, herkesin huzur içinde, ağız tadıyla, bolluk ve bereket içinde yaşamasını diliyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizler, bunun için elden gelen gayreti gösteriyoruz.  Koşullar izin verdiği sürece bu mücadelemiz sürecek. Bir an önce akan bu kanın durması gerekiyor” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ