logo

OĞUZ KAAN, ‘VATAN İÇİN, BAYRAK MÜCADELE EDECEĞİZ’

OĞUZ KAAN, ‘VATAN İÇİN, BAYRAK MÜCADELE EDECEĞİZ’

atasehir_sehit_mevlit (0)Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü 15 Temmuz’da kalkışılan darbe girişiminde şehit olan emniyet mensupları ve vatandaşlar için Mimar Sinan Camii’nde mevlit okuttu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü FETÖ/PDY Terör Örgütü tarafından kalkışılan darbe girişimine direniş sırasında verilen mücadelede şehit düşen emniyet ve TSK’lı güvenlik mensuplar ve vatandaşlar için mevlit okuttu.

atasehir_sehit_mevlit (13)

Ataşehir’de emniyet mensubu şehit olmadığını kaydeden Ataşehir İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Kaan, Mimar Sinan Camii’nde müdürlüğü tarafından okutulan mevlitte basın mensuplarına yaptığı açıklamada tüm şehitlere Allah’tan rahmet dileyerek; “Vatan için, bayrak için bu hainlerle kanımızın son damlasına kadar mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.

Hastanede yatan Ataşehirli yaralıların da olduğuna işaret eden Ataşehir İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Kaan, sık sık ziyaret ettikleri yaralıların tedavilerinin büyük ölçüde tamamlandığını, 25 civarındaki yaralılardan sadece bir özel hastanede yatan 2 yaralının tedavisinin devam ettiğini kaydetti.

atasehir_sehit_mevlit (4)

Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Mimar Sinan Camii’nde okunan mevlide Ataşehir İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Kaan ve Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican ile birlikte; Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı ve ilçe yöneticileri, CHP Ataşehir İlçe Başkan yardımcıları Yusuf Demir ve Alican Aykaç, MHP Ataşehir İlçe Başkanı Sadun Bizel ve ilçe yöneticileri ile Ataşrehir’deki mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

atasehir_sehit_mevlit (8)

atasehir_sehit_mevlit (1)atasehir_sehit_mevlit (6)atasehir_sehit_mevlit (10)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ