logo

11 Aralık 2012

Ona Seks Yapmayı Öğretiyordum!

Ona Seks Yapmayı Öğretiyordum!

İngiltere’de arkadaşının 13 yaşındaki oğluyla cinsel ilişkiye girerken yakalanan kadın, ” Kötü bir niyetim yoktu. Amacım , nasıl yapıldığını öğretmekti” dedi.

Ona Seks yapmayı öğretiyordum!

İngiltere’de, arkadaşının 13 yaşındaki oğluyla cinsel ilişkiye girerken yakalanınca kendini “Arkadaşımın oğluna yardımcı olmak istedim. Ona yardımcı olmak için seks yapmayı öğrettim. Kötü bir niyetim yoktu. Amacım nasıl yapıldığını öğretmekti,”diyerek savundu.

Arkadaşının 13 yaşındaki oğluyla cinsel ilişkiye girerken yakalanan kadın, “Babası olmadığı için ona seks hakkında bilmesi gereken şeyleri öğretiyordum” dedi.

İngiltere’nin güneydoğu bölgesindeki Hampshire şehrinde yaşayan 27 yaşındaki Amanda Wilson 13 yaşındaki erkek çocuğa tecavüz suçlamasıyla hakim karşısına çıktı.

İngiliz The Huffington Post sitesinde yer alan habere göre; Wilson, küçük çocuğa tecavüz etmediğini ve suçsuz olduğunu belirterek, “O benim arkadaşımın oğlu.Ona yardımcı olmak için seks yapmayı öğrettim. Kötü bir niyetim yoktu. Amacım nasıl yapıldığını öğretmekti, bilgilendirmekti.” dedi.

Elde edilen bilgiye göre; annesinin dışarıda olduğu saatlerde eve gelip çocukla cinsel ilişkiye giren Amanda Wilson’ın bu tacizleri, çocuktaki değişimden sonra ortaya çıktı.

Oğlunun cep telefonunun inceleyen annesi, en yakın arkadaşının kendi yatak odasında çırılçıplak resimlerini görünce neye uğradığını şaşırdı.

Polise giden kadın arkadaşından şikayetçi oldu. Kadının evinde arama yapan polisler kadınla çocuğun cinsel ilişkiye girerken çekilmiş video görüntülerini buldu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ