logo

Onursal Adıgüzel, Ataşehirli Kastamonululardan Destek Aldı

Onursal Adıgüzel, Ataşehirli Kastamonululardan Destek Aldı

“Kastamonulular Atasehir’de Buluşuyor” programına katılan CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Onursal Adıgüzel, Ataşehirli Kastamonululardan destek aldı.

Recep Kenan / itvhaber.com

“Kastamonulular Atasehir’de Buluşuyor” programına katılan CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Onursal Adıgüzel, “komşularım” dediği ve 31 Mart Yerel Seçiminde desteğini istediği Ataşehirli Kastamonululardan destek sözü aldı.

Atasehirİçerenköy İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi’nde 10 Mart Pazar günü yöresel sanatçıları Hasan Yılmaz, Arzu Akca,İrem Bal, Ahmet Aykın, Hüsnü Kemerci ile Davul Zurna ve Yöresel Folklor Ekibinin sahne aldığı “Kastamonulular Atasehir’de Buluşuyor” programı düzenlendi.

BİZ ATAŞEHİR’DE ÇOK GÜÇLÜYÜZ, GÜCÜMÜZÜ GÖSTERİRİZ

Kas-Kon Genel Başkanı Mehmet Alver’in kontenjan adaylığını istediğini kaydeden CHP Ataşehir Belediyesi Başkan adayı Onursal Adıgüzel,  “Mehmet abi ‘Beni kontenjana yaz. Kastamonulular olarak biz Ataşehir’de çok güçlüyüz, gücümüzü gösteririz. Sen beni kontenjanı yaz ki, Kastamonulular da Ataşehir’deki gücünü göstersin’ dedi. Ben ona teşekkür ediyorum. Biliyorum ki siz Kastamonulu olarak evladınız ve kardeşinize sahip çıkacaksınız.” diye konuştu.

KAS-KON Genel Başkanı Mehmet Alver’in organizasyonunu yaptığı “Kastamonulular Atasehir’de Buluşuyor” programı Ataşehir’de yaşayan Kastamonuluları bir araya getirdi.

KAS-KON (Kastamonu Konfederasyonu) tarafından İçerenköy İnan Aydınoglu Kültür Merkezinde düzenlenen  “Kastamonulular Atasehir’de Buluşuyor” programı öncesinde lokma dağıtıldı ve kokteyl ikramında bulunuldu.

BAŞKANIMIZA DESTEK, BANA DESTEĞİNİZ OLACAK

50 yılı aşkın süredir Kastamonu Sivil toplum kuruluşlarında dernekçilik yaptığını kaydeden Ataşehir Belediye Meclisi Üyesi ve yeni dönem Kontenjan adayı KAS-KON Genel Başkanı Mehmet Alver, Belediye Meclis kontenjan üyesi olarak aday olduğunu ve özelikle CHP Ataşehir Belediye Başkanlığına adayları Onursal Adıgüzel’in seçilmesi ile kendisinin de seçilmiş olacağını kaydederek, “İlçe Başkanımız Celal Yalçın ve Başkan adayımız Onursal Adıgüzel’e minnettarım. Ömrüm yettiği sürece yanlarında olacağım.  CHP Ataşehir Belediye Başkan adayımız Sayın Onursal Adıgüzel’e hemşerilerimizin destek olmalarını rica ediyorum. Başkanımız kazanırsa ben de üyeliği kazanıyorum. Bütün oylar bizlere. Başkanımıza destek, bana desteğiniz olacak. Desteklerinizi bekliyorum.” dedi.

TÜRKİYE’NİN KASTAMONU’YA MİNNET BORCU VARDIR

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, “Kastamonulular cenazelerinde, düğünlerinde birlik oluyorsa bunda Kastamonu Konfederasyonun payı vardır. Ataşehir 2009 yılında kuruldu. 15 yıl kurucu başkanımız Battal İlgezi’nin Ataşehir’e çok emekleri var. Başkanımıza alkış istiyorum. Kastamonu’da ersizler köyü vardır. Ersizler köyü ismini Kurtuluş Savaşı’nda hiçbir erkeğin geri dönmemesinden alır. Kurtuluş Savaşı’nda en çok şehit veren ilimiz Kastamonu’dur. Bu konuda tüm Türkiye’nin Kastamonu’ya minnet borcu vardır. Uzun zamandır tanıdığım, en genç milletvekili olmuş, Genel Başkan yardımcılığı yapmış Onursal Adıgüzel başkan adayımız. Beraber umudu örgütlemeye var mısınız? Ataşehir’de Onursal Adıgüzel’i, İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’nu başkan seçtireceğiz.” dedi.

Ataşehir’i Kastamonu’nun yeşili gibi “Yeşil Ataşehir” yapma hayali olduğunu kaydeden CHP Ataşehir Belediyesi Başkan adayı Onursal Adıgüzel, “Değerli komşularım, Şerife bacının evlatları; hepinizi saygıyla selamlıyorum. Biz gerçekten komşuyuz. Su deposunda oturuyorum. Evim orada, İş yerim orada, annem babam orada yaşıyor. İş yerim Konfederasyonla aynı binada. Hatice abla sık sık bandırma yapıyor, ben de yiyorum. Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutluyorum.” Dedi.

İÇERENKÖY’DE YAŞIYORUM. ATAŞEHİRLİYİM

Ataşehirli, İçerenköylü olduğunu hatırlatan Onursal Adıgüzel, kendisi ile ilgili, “İçerenköy’de yaşıyorum. Ataşehirliyim. 39 yaşındayım. Endüstri mühendisiyim. Uzun zamandır siyasetin içindeyim. 2015 yılında Cumhuriyet Halk Partisi’nde en genç milletvekili oldum. 2009’da siyasete başladığım Ataşehir’in sokaklarında çok çalıştım.” Bilgilerini paylaştı.

‘BEN METRO YAPARAK TARİHE ADIMI YAZDIRACAĞIM’ DİYOR EKREM BAŞKAN

 Ekrem İmamoğlu ile birlikte katıldığı programdan geldiğini, selamını getirdiğini kaydeden CHP Ataşehir Başkan adayı Onursal Adıgüzel, “Ekrem İmamoğlu’ndan size selam geçirdim. Ataşehir’e hizmet edecek 5. metronun başlama törenini Dudullu Organize Sanayi’de yaptık. Burada size bir müjde vermek isterim, Yenidoğan’dan Söğütlüçeşme’ye gidecek metro hattı da Ataşehir’den geçecek. Tıpkı Dudullu Bostancı gibi. Kadıköy Kaynarca hattı gibi. Mevlana ve Finans Kent duraklarından geçecek olan Hızıray gibi. Göztepe ve Ümraniye metrosu gibi. ‘Ben Metro yaparak tarihe adımı yazdıracağım’ diyor Ekrem başkan.” Diye konuştu.

ATAŞEHİR İÇİN ÇOK GÜZEL PLANLARIMIZ VAR, YEŞİL BİR ATAŞEHİR HAYAL EDİYORUZ

Ataşehir’in 5 yılı ile ilgili planladıkları projeleri paylaşan Onursal Adıgüzel, “Bizim Ataşehir için çok güzel planlarımız var. Tıpkı Kastamonu’nun yeşili gibi olsun istiyoruz Ataşehirimiz. Yeşil bir Ataşehir hayal ediyoruz. Ataşehir’deki parklarda güvenle zaman geçiyorsun istiyoruz.  Ataşehir’in mahallelerinde imar sorunu çözüldü. Ancak hızlı bir şekilde imar uygulamasını ve dönüşümü hayata geçirmek lazım.” Dedi.

KÜLTÜR MERKEZİNİ ATAŞEHİR’E KAZANDIRAN BATTAL BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

İçerenköy İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi’ni Ataşehir’e kazandıran Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye teşekkür eden CHP Ataşehir adayı Onursal Adıgüzel, konuşmasında, “Bu kültür merkezi için Battal Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bugün  İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi 6100 öğrenciye hizmet ediyor. Kültür merkezlerinin, spor merkezlerimizin sayısını artırmamız gerekiyor. Kreşlerimizin sayısını artırmamız gerekiyor. Her mahalleye kreş yapacağız. Gençlerin spora yönlendirmemiz gerekiyor.”  İfadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ