logo

Onursal Adıgüzel, Çalışmalarını Ataşehir’deki Sitelerde Sürdürüyor

Onursal Adıgüzel, Çalışmalarını Ataşehir’deki Sitelerde Sürdürüyor

CHP Ataşehir Belediye Başkan adaylığı açıklanınca seçim çalışmalarına başlayan Onursal Adıgüzel, çalışmalarını Ataşehir’deki sitelerde sürdürüyor.

Recep Kenan  / itvhaber.com

CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Onursal Adıgüzel, pazar alanı, saha çalışmaları esnaf ve ev ziyaretleri yanı sıra sitelere de ziyaretler yapıyor.

Ataşehir’deki siteleri ziyaret eden CHP Ataşehir adayı Onursal Adıgüzel, site sakinleri ve yönetimi ile görüşerek sorunları ve özüm önerilerini dinliyor.

31 Mart yerel seçimi kapsamında çalışmalarını sürdüren CHP Ataşehir adayı Onursal Adıgüzel, sitelerde yürüttüğü çalışmalar ile ilgili, “Bölgemizdeki tüm sitelerin sorunlarını çok iyi biliyoruz, göreve gelir gelmez bu sorunların çözümü için site yönetimlerimiz ile ortak adımlar atacağız. Site sakinlerimize misafirperverlikleri ve değerli fikirleri için teşekkür ediyorum.” açıklamasını yaptı.

Onursal Adıgüzel, son site ziyaretleri ile ilgili açıklamasında, “Evren, Askent, Şeker Evler, Batur Kiptaş siteleri ve Fenerbahçe Blokları’nda yaşayan komşularımız ile bir araya gelerek projelerimizi ve sitelerimizin sorunlarını konuştuk.” ifadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ