logo

Onursal Adıgüzel, CHP Ataşehir Başkan Adaylığı Açıklamasını Yaptı

Onursal Adıgüzel, CHP Ataşehir Başkan Adaylığı Açıklamasını Yaptı

CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı önünde buluştuğu Ataşehirlilerle adaylık açıklamasını yaptı.

Recep Kenan / itvhaber.com

CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ile birlikte İlçe Başkanlığı önünde CHP Ataşehir Belediye Başkan Adaylığı açıklamasını gerçekleştirdi.

Ataşehir Küçükbakkalköy Prestij Caddesi’nde kalabalık bir katılımcı huzurunda, miting havasındaki adaylık açıklaması; CHP milletvekilleri, Genel Merkez, İl ve ilçe yöneticileri, önceki dönem ilçe başkanları, ilçe başkan adayları, Ataşehir Belediye Başkan aday adayları, partilerin ve Ataşehirlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

KILIÇDAROĞLU, ÖZEL VE BATTAL İLGEZDİ’YE TEŞEKKÜR

Türkiye’nin en genç Genel Başkan Yardımcısı olma fırsatını verdiği için genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na, teşekkür eden CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, Ataşehir Kurucu Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye 15 yıldır Ataşehir’e ve Ataşehirliye verdiği hizmet için teşekkür etti.

GENEL BAŞKAN ÖZGÜR ÖZEL TEŞEKKÜR

CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, adaylık süreci için Genel Başkan Özgür Özel’e” Parti Meclisi üyelerine ve İl Başkanı Özgür Çelik’e teşekkür etti.

HEP BİRLİKTE KAZANACAĞIZ, ATAŞEHİR’DE TARİH YAZACAĞIZ

CHP PM kararı ile adaylığı açıklanan CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, Ataşehirlilerin karşısında yaptığı adaylık açıklamasında, “Hep birlikte kazanacağız ve Ataşehir’de tarih yazacağız. Kimseyi ayırmayan, herkesin sesini kulak veren, ortak akılla herkesin menfaati için çözüm üreten yeni bir yönetim inşa edeceğiz. Söz veriyorum; çok çalışacağım. Herkesten erken kalkacağım, herkesten geç yatacağım. Birlikte çok çalışacağız. Ataşehirimizi, İstanbul’u yeniden kazanacağız.” Dedi.

ONURSAL KARDEŞİNİZ HALKIN İÇİNDE, MAKAMDA DEĞİL; SOKAKTA OLACAK

“Gençliğin umudu Ataşehir Onur’u Ataşehir’in onuru” sloganıyla, “Onursal kardeşiniz halkın içinde olacak. Makamda değil; sokakta olacak.” Diye konuşan, CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, açıklamasında, “Bundan sonra önceliğim. 420.000 Ataşehirliye hizmet etmek. Battal başkanımızdan önemli bir miras devralıyorum. Başkanım Ataşehir’in kurucu Belediye Başkanı. Ataşehir’e çok önemli hizmetleri var. Ben kendisine, hem kendi adıma hem de Ataşehir halkı adına teşekkür ediyorum. Başkanımıza çok güçlü bir alkış istiyorum” ifadelerini kullandı.

CELAL YALÇIN KARDEŞİM İLE ONURLU MÜCADELEYİ VERİYORUZ

Siyaset öncesinden 16 yıldır tanıştığı CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın’a da teşekkür eden Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, “Zaralı çocuklar ve gençler için, çeşitli çalışmalar yaparken ben de onun yanında dururdum. Celal Yalçın kardeşim ile bu onurlu mücadeleyi veriyor olmak benim için büyük mutluluk. Kendisine teşekkür ediyorum.” dedi.

HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Onursal Adıgüzel: “Gençlik kollarımıza, kadın kollarımıza, mahalle temsilciliklerimize, ilçe yönetimimize teşekkür ediyorum. Aileme de teşekkür ediyorum. Hep birlikte başaracağız.”

BAŞKANIMIZ BATTAL İLGEZDİ’YE EMEKLERİ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ

15 yıl önce bir masa bir sandalyeyle kurulan belediyeye göre Ataşehir’e çok önemli hizmetler yapan kurucu Başkan Battal İlgezdi’ye teşekkür ederek konuşmasına başlayan Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, “Ataşehir 200 9 yılında kuruldu. Ataşehir’i kazanmak için  örgüt kapak kapı dolaştı. 15 yıl belediyede kültür merkezleri, sağlık merkezleri, Aataevleri kazandıran emektar belediye başkanımız Battal ilgezdi’ye emekleri için çok teşekkür ediyoruz. Biz Ataşehir’de Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını her daim gönderde tutacağız. Kurucu genel başkanımız Mustafa Kemal Atatürk diyor ki ‘Benim size iki mirasım var; biri Cumhuriyet, diğeri Cumhuriyet Halk Partisi.’ asıl olan Cumhuriyet Halk partisidir.” Dedi.

ONURSAL ADIGÜZEL’İN BAŞKAN ADAYI OLMASINDAN UTLULUK DUYDUK

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, mikrofona davet ettiği Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel için “2008 yılından beri tanıdığım, partimizde genel başkan yardımcılığı, milletvekilliği gibi birçok görevde bulunan Ataşehir’in çocuğu Onursal Adıgüzel’in başkan adayı olmasından Ataşehirler olarak büyük mutluluk duyduk. Arkasında duracağız hep birlikte kazanacağız.” Açıklamasını yaptı.

BİRLİKTE MÜCADELE ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, adaylık açıklamasında şu ayrıntılara yer verdi:

“Birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz. Biz bir olduktan sonra karşımızda hiçbir güç duramaz. Hiç bir arkadaşımız bizim kaybetmek istediğimiz bir isim değildir. Birlik olacağız ve milletin rızkına göz diken, milletin iradesini gasp eden, anayasayı, hukuku, demokrasiyi yok sayan Adalet ve Kalkınma Partisi’ne karşı geçmişte nasıl mücadele ettiysek yine mücadele etmeye devam edeceğiz.”

ATAŞEHİR BELEDİYESİNDE BAYRAĞIMIZI DALGALANDIRIYORUZ

“2009 yılında kurulduğundan beri Ataşehir Belediyesinde partimizin bayrağını dalgalandırıyoruz. 2024’te de Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını Ataşehir dalgalandıracağız”

BELEDİYEMİZİN EMEKÇİLERİNİN HİÇBİR ŞÜPHESİ OLMASIN

“Belediyemizin emekçilerinin hiçbir şüphesi olmasın; Onursal kardeşleri burada onların haklarını, Ataşehir halkına nasıl savunacaksa, öyle savunacak.”

HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

“Ben Onursal Adıgüzel; Ataşehir’i marka bir şehir haline getirmek için, Ataşehirlilerin daha mutlu ve özgür olmaları için adayım. Ataşehir’in ekonomisini büyütmek, iş olanakları yaratmak, kentimizi gençlerin umudu yapmak için adayım. Ataşehir’e bir cazibe merkezi yapmak için adayım. Ben cesaretimi bu kentin insanlarından alıyorum. Siz değerli Ataşehirlilere güveniyorum. Sizlere; gençlere, kadınlara, esnafa, iş insanlarına, her yaştan, her kökenden, her yaşam tarzından, Ataşehirlilere; ama en çok bu kentin güzel çocuklarına inanıyorum, güveniyorum. Hep birlikte başaracağız.”

YENİ NESİL “KİMSESİZLERİN KİMSESİ” SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI

“Önümüzdeki dönemde Ataşehir’in genç dinamik ve yeni nesil bir Belediye Başkanı ve onun kadroları olacak. Aklın, bilimin, teknolojinin, inovasyonun ışığında; kentimizi demokratik katılımla ve ortak akılla yönetiyor olacağız. Kentte yaşayan her insan, her canlının yaşama hakkına saygı duyacağız. Kimsesizlerin kimsesi olabilen, yoksula, fakire, mazluma sahip çıkan sosyal belediyecilik anlayışı sözü veriyorum.”

ATAŞEHİR KÜRESEL BİR MARKA ŞEHİR OLACAK

“Benim hayalim; insanların mutlu ve özgür olduğu bir Ataşehir. Hayalimdeki Ataşehir; ulaşılabilen bir Ataşehir. Yürünebilinen, koşulabilen, nefes alınabilen, bisikletle gezilebilen; modern, çevre dostu, engelli dostu bir Ataşehir hayal ediyorum. Benim hayalimdeki Ataşehir kentte yaşayan herkese mutlaka eşitlik veren, ilçede yaşayan her çocuğa, her kadına fırsat eşitliği veren bir Ataşehir. Ataşehir küresel bir marka şehir olacak. Ataşehir turizm ve finans ve sağlık merkezi olacak. Bu değerden bütün Ataşehiriler hak ettiğini alacak.”

KAZANMAK İÇİN MÜCADELE HAZIR MIYIZ?

“Ataşehir’i çocuklar için daha yaşanır bir kent yapmaya hazır mıyız? Gençler için daha dinamik bir kent yapmaya hazır mıyız? Ataşehir’i depreme dayanıklı bir kent yapmak için hazır mıyız. Ataşehirliler Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığında yeni bir zafer kazanmaya hazır. o zaman görüyorum ki kapı kapı dolaşmaya, kazanmak için mücadele etmeye, partimizi anlatmaya da hazırsınız.”

BUGÜNDEN İTİBAREN KAMPANYAMIZI BAŞLATIYORUM

“Ataşehir’in gençlerine sesleniyorum. Değerli gençler; Ataşehir’in umudu gençliklerimiz sizlere sesleniyorum. Sizleri yanımda yanı başımda istiyorum. Bugünden itibaren kampanyamızı başlatıyorum.”

ATAŞEHİR’DE DAHA ÇOK KADIN TEMSİL EDİLECEK

“Değerli kadınlar; sizleri de yanı başımda görmek istiyorum. Ataşehir’i kadın dostu bir kent yapacağız. Eğer kadın ve gençler öne çıktıysa kazanıyoruz. Siz olmadan, yani kadınlarımız olmadan kazanamayız. Sizler sahaya çıkacaksınız. Aizin gücünüze inanıyorum. Eşit temsille yöneteceğiz Ataşehir’i. Ataşehir’de daha çok kadın temsil edilecek.”

“ATAŞEHİRİMİZİ, İSTANBUL’U YENİDEN KAZANACAĞIZ”

“Hep birlikte kazanacağız ve Ataşehir’de tarih yazacağız. Kimseyi ayırmayan, herkesin sesini kulak veren, ortak akılla ,herkesin menfaati için çözüm üreten yeni bir yönetim inşa edeceğiz. Söz veriyorum; çok çalışacağım. Herkesten erken kalkacağım. Herkesten geç yatacağım. Birlikte çok çalışacağız. Ataşehirimizi İstanbul’u yeniden kazanacağız”

KAZANAN ATAŞEHİR OLACAK

“Bugün çok önemli bir gün. Bugün yeni bir yolculuğa başlıyoruz. Bu yolculukta zafere ulaşacağımızla ilgili herhangi bir şüphem yok. Bu yolculuğun sonunda kazanan Ataşehir olacak. Ataşehir’in gençleri, kadınları, çocukları, emekçileri kazanacak.”

BENİ BU ONURLU GÖREVE LAYIK GÖRENLERE TEŞEKKÜR

“Beni bu onurlu göreve layık gören genel başkanımız Sayın Özgür Özel’e Parti meclisimizin üyelerine, il başkanımız Özgür Çelik’e, Büyükşehir belediye başkanımız Ekrem İmamoğlu’na teşekkürü borç bilirim.”

EKREM BAŞKANIMIZ, 16 MİLYON İSTANBULLUYA SOLUKSUZ HİZMET EDİYOR

Ekrem başkanımız, İstanbul’da AKP saltanatını yıktı. Metro, ulaşım, altyapı yatırımlarıyla, kreşleriyle yurtlarıyla, Kent lokantaları ile 16 milyon İstanbulluya soluksuz hizmet ediyor. 31 Mart seçimlerinden sonra da bu hizmete devam edecek.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ