logo

Onursal Adıgüzel İçerenköy’deki İftar Sofrasında Komşularıyla Buluştu

Onursal Adıgüzel İçerenköy’deki İftar Sofrasında Komşularıyla Buluştu

Ataşehir Belediyesi Ramazan Bayramı’nın müjdecisi Kadir Gecesi’nde Başkan Onursal Adıgüzel’in katılımıyla İçerenköy’de iftar programı düzelendi.

Recep Kenan / itvhaber.com

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, İçerenköy’de yoğun katılımlı iftar sofrasında komşuları ile oruç açtı.

İçerenköy’de yoğun katılımlı iftar programına katılan Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, “Ramazan Bayramı’nın müjdecisi Kadir Gecesi’nde Başkanımız Onursal Adıgüzel ile İçerenköylü komşularımız iftar programımızda bir araya geldi.  Edilen duaların, tutulan oruçların kabul olması dileğiyle tüm komşularımıza hayırlı ramazanlar dileriz.” Dedi.

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, İçerenköy’deki iftar programında Ataşehirliler ile bir araya geldi. Programa CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, Belediye meclis üyeleri, Belediye birim müdürleri, CHP Ataşehir ve İçerenköy yönetimi, İçerenköy Muhtarı Sinan İsabetli katıldı.

İÇERENKÖY’DE, KENDİ MAHALLEMİZDEN İFTARIMIZI YAPIYORUZ

İftar sonrası katılımcılara hitap eden Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, “Tuttuğumuz oruçlar ettiğimiz dualar kabul olsun. Ramazan ayı tüm İslam alimine bereket getirsin. Bugün binlerce komşumuzla birlikte İçerenköy’de, kendi mahallemizden iftarımızı yapıyoruz. Orucumuzu açıyoruz. Bu dayanışma, bu birliktir bizi ayakta tutan… Hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu organizasyonlarda bazen küçük aksaklıklar olur. Kaç kişinin incelemediğini geleceğini tahmin edemediğimiz organizasyon. Eksiklerimiz olmuşsa af ola. Herkes hakkını helal etsin.” Dedi.

ŞAHSIMA VE EKİP ARKADAŞLARIMA VERDİĞİNİZ DESTEKTEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM

Sakin bir seçim süreci yaşandığının altını çizen Onursal Adıgüzel, seçimdeki destekleri için teşekkür ederek, “Önemli bir seçim sürecini hep birlikte, huzurla, sakin bir ortamda tamamladık. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Önce demokrasiye inancınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Sonra şahsıma ve ekip arkadaşlarıma verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum. Mustafa Kemal Atatürk’ün cumhuriyetin sahip çıktığınız için de hepimizin önünde saygıyla eğiliyorum. Daha büyük organizasyonlarda. daha güzel günlerde birlikte olacağız.” Şeklinde konuştu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ