logo

Onursal Adıgüzel, TV’de Ataşehir’i ve Projelerini Anlattı

Onursal Adıgüzel, TV’de Ataşehir’i ve Projelerini Anlattı

2 ayrı televizyonun akşam ve sabah kuşağında canlı yayına çıkan CHP Ataşehir adayı Onursal Adıgüzel, Ataşehir’in 5 yılını ve projelerini açıkladı.

Recep Kenan / itvhaber.com

31 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdüren CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Onursal Adıgüzel, sokak, ev, esnaf ve STK ziyareti ile sürdürdüğü çalışmalarına TV kanallarında ekledi.

Akşam kuşağında Habertürk TV’de Mehmet Akif Ersoy’un sunduğu Ana Haber Bülteni’nin, sabah kuşağında ise Tele1 ekranlarında Ümit Zileli’nin sunduğu Sabah Pusulası programının konuğu olan CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Onursal Adıgüzel, 31 Mart yerel seçimine yönelik çalışmalarını izleyiciler ile paylaştı.

ONURSAL ADIGÜZEL, CANLI YAYINDA ATAŞEHİR’İ VE PROJELERİNİ ANLATTI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ataşehir Belediye Başkan adayı Onursal Adıgüzel, akşam kuşağında Habertürk TV’de Mehmet Akif Ersoy’un sunduğu Ana Haber Bülteni’nin, sabah kuşağında ise Tele1 ekranlarında Ümit Zileli’nin sunduğu Sabah Pusulası programının konuğu oldu.

ONURSAL ADIGÜZEL’İN, VİZYON PROJESİ “YEŞİL ATAŞEHİR”

Canlı yayın konuğu olduğu her iki kanalda Ataşehir’in önümüzdeki 5 yılına yönelik projelerini ve ev, STK, esnaf ve sokak şeklinde seçim çalışmalar ile ilgili izlenim ve geri dönüşleri paylaşan CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Onursal Adıgüzel, vizyon projesi olarak açıkladığı “Yeşil Ataşehir” projesinin ayrıntılarını aktardı.

ATAŞEHİR’DE YEŞİL ANALDA %160 ORANINDA ARTIŞ

Ataşehir’de yeşil analda %160 oranında artış planladıklarını kaydeden CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Onursal Adıgüzel, her iki programda da rahat ve konularına hakim açıklamaları ile dikkat çekti.

İÇERENKÖY’DE HAL VE OTOPARK ALANI “YAŞAM ALANI” OLUYOR

Ataşehir’de İBB ile yürütülen  projenin önemine dikkat çeken CHP Ataşehir adayı Onursal Adıgüzel, Ataşehirlilere İçerenköy sebze hali alanını yıl sonunda taşınacağı, hal alanı ve komşu alandaki otopark alanının %80’inin yeşil alan olarak Ataşehirlilerin kullanımına açılacağını ifade etti.

İÇERENKÖY SEBZE HALİ MÜJDESİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Tuzla’da yeni hal yapımının tamamlamak üzere olduğunu, İçerenköy Sebze Halinin yıl sonuna kadar yeni yerine taşınacağını müjdeledi. Adıgüzel, müjdesine, bölgenin imara açılmayacağı alanın büyük bölümünün yeşil alan olarak tasarlandığını ekledi.

VİZYON PROJESİ YEŞİL ATAŞEHİR VE YAŞAM VADİLERİ

Ataşehir’de yaşam vadileri tasarlandığını, bu projelerin de Yeşil Ataşehir projesini tamamlayan unsurlar olduğunu ifade eden Onursal Adıgüzel, Kurbağalıdere 2. Etap ve Çamaşırcı Deresi yaşam vadilerini buna ekledi. Ferhatpaşa’dan başlayıp Örnek Mahallesi sınırına devam edecek olan ve Ataşehir’i doğu – batı aksında kat edecek bir yaşam vadisi tasarlandığını, bisiklet yolunun da bulunacağı bu vadiden Ataşehir’in diğer bölgelerine ulaşımın kolaylaşacağını söyledi.

6 ŞUBAT DEPREMİNDE ALANDAKİ DENEYİMİ ÇALIŞMALARINA YÖN VERİYOR

6 Şubat depreminde milletvekili olduğunu, görevli olarak Kahramanmaraş’ta olduğunu, bölgeye ilk gidenlerden olduğunu kaydeden Onursal Adıgüzel, yaşadıklarından örnekler verip depremde ilk müdahalenin, yardımını öneminin altını çizerek, Doğu Batı aksındaki yaşam vadisinin deprem anında önemli işlev yükleneceğini ifade etti.

UZMAN EKİPLE EKSİKLİK VE TALEPLERİ BELİRLENDİ PROJELER HAZIRLANDI

Seçim çalışmalarına başlarken uzman ekip ile eksiklik ve taleplerin belirlenen Ataşehir’in haritasının masaya yatırıldığını, ekip olarak titiz bir çalışma yürüttüklerini ifade eden Onursal Adıgüzel, Ataşehir’in 17 mahallesinin eğitim, sağlık ve sosyal eksiklilerinin ve yerlerinin belirlendiğini projelerini bu verilerin ışığında hazırladıklarını kaydetti.

PROJELERDE DEPREM DİKKATE ALINACAK

Dönüşüm çalışmalarına önem verdiklerini yapılacak yerinde dönüşümü teşvik ederek deprem öncesi, düzenlenecek ve yeniden belirlenecek toplanma alanları ile de deprem anı ve sonrası tedbirlerine ağırlık vereceklerinin altını çizen CHP Ataşehir adayı Onursal Adıgüzel, göreve gelirlerse 1 Nisan’dan itibaren planladıkları bütün projelerinde deprem işlevselliğini dikkate alacaklarını kaydetti. Kapalı pazar ve spor salonu projelerini bunlara örnek gösterdi.

GÜMRÜK ALANI BAKANLIK TARAFINDAN İMARA AÇILDI

Gümrük alanı ile ilgili olumlu haber veremeyeceği için üzgün olduğunu kaydeden Onursal Adıgüzel, Bakanlık kontrolünde alanın Millet Bahçesi olacağı açıklanmasına rağmen %80’inin imara açıldığını söyledi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ