logo

Operasyonda Şehit Olan Polis Hakan Telli, Tokat’ta Son Yolculuğuna Uğurlandı

Operasyonda Şehit Olan Polis Hakan Telli, Tokat’ta Son Yolculuğuna Uğurlandı

İstanbul Kağıthane’de, uyuşturucu operasyonunda açılan ateş sonucu şehit olan polis memuru Hakan Telli (37), memleketi Tokat’ta son yolculuğuna uğurlandı.

İstanbul Kağıthane‘de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda açılan ateş sonucu şehit olan polis memuru Hakan Telli için İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Vatan yerleşkesinde cenaze töreni düzenlendi.

Kağıthane Hamidiye Mahallesi’nde bir adreste uyuşturucu ticareti yapıldığı ihbarı değerlendiren ekiplerin düzenlediği operasyonda, şüpheliler tarafından polis ekiplerine uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Açılan ateş sonucu 2 polis memuru yaralandı. Yaralı polis memurları ambulanslarla hastanelere sevk edildi.

Yaralı polis memurlarından Hakan Telli tedavi gördüğü Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü.

İSTANBUL VATAN EMNİYET’TE TÖREN

Evli ve biri 12 biri 9 yaşında 2 kız çocuğu babası olan şehit Polis Hakan Telli için İl Emniyet Müdürlüğü Vatan yerleşkesinde cenaze töreni düzenlendi.

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde uyuşturucu operasyonu sırasında baskın yapılan evden açılan ateş sonucu ağır yaralanarak şehit olan evli ve 2 çocuk babası polis memuru Hakan Telli, İstanbul’da düzenlenen törenin ardından askeri uçakla memleketi Tokat’ta getirildi.

MEMLEKETİ TOKAT’TA TOPRAĞA VERİLDİ

Şehit Telli’nin naaşı karayolu ile Reşadiye’nin Bozçalı beldesine getirildi. Celal ve Hatice Telli çiftinin 4 çocuğundan 2’ncisi olan şehit polis memuru Hakan Telli için Bozçalı Beldesi Mezarlığı’nda tören düzenlendi.

Törene şehit Telli’nin yakınları sıra İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Vali Numan Hatipoğlu, AKP Tokat milletvekilleri Mustafa Aslan ve Yusuf Beyazıt, CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Bahri Bostancı, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan ve vatandaşlar katıldı.

Tokat Müftüsü Esat Yapıcı tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından şehit Polis Hakan Telli’nin cenazesi, beldede aile mezarlığında toprağa verildi.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ