logo

Osman Arıkan Ak Parti’den Adaylığını Açıkladı 

Osman Arıkan Ak Parti’den Adaylığını Açıkladı 

Ak_parti_osman_arikan_aday25. Dönem AK Parti İstanbul 1.Bölge Milletvekili Aday Adayı Dr. Osman Arıkan tanıtım ve basın açıklaması da yaptığı kahvaltılı toplantıda aday adaylığını duyurdu.

Recep Kenan/itvahber.com

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Ataşehir İlçe Başkanı Naim Yağcı ve Ak Parti Teşkilat Başkanı Sinan Ayrancı ile birilikte yöneticilerin de katıldığı tanıtım toplantısına Ataşehir Sivaslılar Dernek Başkanı Ahmet Ayhan Kayaoğlu’nun da bulunduğu çok sayıda STK, dernek başkan, yöneticisi ve temsilcisi katıldı.

Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Merkezi’nde adaylık açıklaması ve tanıtım toplantısında konuşan Ak Parti İstanbul 1.Bölge Milletvekili Aday Adayı Dr. Osman Arıkan hükümet çalışmalarına ve kendilerinden önceki dönemdeki istikrasızlıklara gönderme yaparak; “AK Parti olarak Kasım 2002’de iktidar görevini devraldığımızda üzerinde karabulutlar dolaşan, umutları tükenmiş, iflas etmiş karamsar bir Türkiye de yaşamaktaydık. O günden bu güne uygulanan politikalar ve sağlanan istikrar, hükümetlerimizin ortaya koyduğu üstün performansla ülkemizde el atılmadık mesele kalmamış ve milletimizin refah seviyesi, alım gücü ve yaşam kalitesi artmıştır”ifadeleri ile sağlanan istikrar ile herkesin hayatında fark edilebilir iyileşmeler sağlandığını söyledi.

Ak_parti_osman_arikan_aday_

“Ataşehir’den Güçlü ve Anlamlı Destek”

İlçe olduktan sonra da Ataşehir’de bütün seçimlerde partisine olan desteğini devam ettirdiğini ve son seçimlerde Cumhurbaşkanı adayları için çok güçlü ve anlamlı bir destek verdiklerini vurgulayan Osman Arıkan; “Ataşehirli hemşehrilerimize ,partimize, davamıza ve bize olan inançları ve güvenleri için sonsuz teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar Ataşehir’de AK Parti çatısı ve amblemi altında siyaset yapan her bir dava arkadaşımız; Ataşehir’in sorunlarının çözülmesi için büyük mücadele ve emek vermiştir. Belediyemiz olmadığı, imkanlarımızın sınırlı olduğu bu zamanda Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Kadir Topbaş’ın bölgemize proje yapılması konusundaki hassasiyetlerine ve yaptığı çalışmalara zemin hazırlayan kıymetli dava arkadaşlarım, Anadolu yakasının gözbebeği Ataşehir ve dolasıyla 1. Bölge’nin gelişimine ve yaşam kalitesinin artmasına büyük katkı sağlamıştırlar. Şahsen davamızı sürdürdüğümüz uzun yıllardır bir hekim olarak ama siyasetinde birebir içinde olarak, Ataşehir’in temel sorunlarının çözüme kavuşturulması, yatırımların takibi, ticaret, iş dünyasının modernizasyonu ve ahenkli çalışması noktasında, öğrenci, esnaf, memur, emekli ve işsizlerin talepleri ve sorunlarının çözümü konusunda eşgüdümsel çalışılma ilkesiyle hareket ettik” dedi.

Dr. OSMAN ARIKAN

Dr. OSMAN ARIKAN

AK Parti İstanbul 1.Bölge Milletvekili Aday Adayı Dr. Osman Arıkan Konuşmasını şöyle sürdürdü:

7 Haziran 2015 ‘te de yapılacak olan Genel seçimlerde Siyaseti içinde olduğu halde küçümseyen, görmezden gelenlerin, sözlerini destekleye-cek kanıt bulamayan, bulduklarını anlayıp yorumlayamayarak slogan siyaseti yapanların kıymetini yüce milletimiz her zaman takdir ettiği gibi yine takdir ederek karnelerini sandıkta ellerine tutuşturacaktır.

7 Haziran 2015’ te yapılacak seçimlerin ülkemiz, milletimiz ve Türkiye’nin desteğine ve korumasına muhtaç tüm bölge halkları, dünya milletleri, ülkeler ve insanlar için hayırlı olması dileklerimizle Genel Başkanımız ve Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu şahsında Partimiz içinde hayırlar getirmesini dilerim.

Dr. Osman Arıkan,“Bugün Türkiye’nin istikbali her zamankinden daha açık, daha aydınlıktır. Umutla geleceğe bakan bir Türkiye de siyaset yapıyor olmanın onuru ve gururuyla Demok-ratik Yeni Türkiye’nin inşası için milletimiz adına azimle, kararlılıkla, sorumluluk duygusu ve adaletle çalışmaya devam edeceğimizi Ataşehir nazarında tüm İstanbul kamuoyuna saygıyla duyururuz” ifadelerini kullanarak aday adaylığının duyurusunu yaparak konuşmasını; Mehemt Akif Arsoy’un “Ulvi gayelere müteveccih emekler hüsrana uğrasa da asla hicrana uğramazlar” sözü ile tamamladı.

Av. M. Naim Yağcı

Av. M. Naim Yağcı

“Muhalefete Bir Kez Daha Ders Verelim”

Yapılan çalışmalarla 7 Haziran seçimlerinde başarının tekrar edilmesini isteyen Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Naim Yağcı, muhalefete bir kez daha ders verilmesi gerektiğini söyledi.

Toplumun ortak aklının hiçbir zaman yanılmadığını, hafife almanın sandığa gömülmeye mahkum kılacağını iddia eden Naim Yağcı, muhalefetin halen aynı akılla devam ettiğine işaret ederek; “Her türlü ayak oyunları, suikast girişimleri, darbe girişimleri ile Ak Parti’nin yürüyüşünü akamete uğratma girişimleri görülüyor. Ancak şunu görmüyorlar; geçtiğimiz dönem genel, seçimler öncesinde İstanbul’dan müracaat eden aday adayı sayısı 9 yüzler civarındaydı. 7 Haziran 2015 yılı Genel Seçimlerinde ise; İstanbul’dan milletvekilliği için müracaat eden aday adayları sayısı Bin 2 yüzlere yaklaşmış durumdadır. Diğer partilerin Türkiye genelinde müracaat edenlerin sayısından fazladır bu sayı. 13 yıl kesintisiz iktidar sürecini yürüten her iktidar yıpranır. Ancak, süper güçleri de karşısına alarak mücadelesini yürüten bu iktidar yıpranmadı. Çünkü dik duruşuyla milletin desteğini aldı.Cumhurbaşkanı çıkarmış bir partinin mensubu olarak ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile sürdüreceğimiz bu yolculuğumuzu 2023, 2071 hedeflerine hep beraber götüreceğiz. Bu manada ülkemize hizmette partimizin yanında yer almanızı istiyor, değerli Osman Hocama da diğer adaylarımız gibi başarılar diliyorum” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ