logo

Pırıltılar Karma Resim Sergisi Altunizade’de Açıldı

Pırıltılar Karma Resim Sergisi Altunizade’de Açıldı

altunizade_karma_sergiEğitmenleri Ümit İlter gözetiminde resim çalışmaları yürüten 16 kursiyer kadın Altunizade’de dönem sonu çalışmalarının yer aldığı karma resim sergisi açtı. .

Recep Kenan/itvhaber.com

15 kursiyerin çalışmalarından oluşan karma resim sergis 13 Haziran cumartesi günü açılan Altunizade Kültür Merkezi’nde sanatseverlerin ziyaretine açıldı. Sergide Ataşehirli 16 kadın kursiyerin toplam 90 çalışması yer alıyor.

Gelirinin bir kısmı Lösev’e katkı olarak aktarılacak olan sergi, 19 Haziran Cuma gününe kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

IMG_0021

Kursiyerlerin ağırlıklı olarak yağlı boya çalışmalarına ilgi duyduklarını söyleyen eğitmen Ümit İlter; “Biz Ataşehirli sanatsever hanımlar olarak birlikte bir atölyede çalışıyoruz.  Kara kalem, Pastel Tekniği, Sulu ve Yağlı Boya olmak üzere her teknikte hemen hemen dört beş yıldır çalışıyoruz. Ürünlerimizi bu sefer sunarken Lösev’e yardım etmek amacıyla küçük bir stant hazırladık. Makbuz karşılığı sattığımız bu resimlerin parasını Lösev’e bağışlayacağız. Öğrencilerimle gurur duyuyorum. İzleyenler takdirle karşılıyor. Emek çok. Verilen emeğin değerinin bilinmesini istiyoruz. Bütün sanatseverleri sergimize bekliyoruz” dedi.

IMG_0007

Kursiyer Şükran Baykan da çalışmaları hakkında duygularını şöyle dile getirdi; “ İki senedir bu kursa devam ediyorum. Keyifli ve güzel çalışmalarımız oluyor. Çevre, arkadaşlık, güzellik ve sevgi açısından çok şeyler katıyor. Çalışmalarımda hayvan figürlerine daha çok yer veriyorum. Pastel ve yağlı boya çalışmalarına ilgim daha fazla. Çalışmalarıma ara vermeden devam etmeyi düşünüyorum. İsteyerek, severek bu işi yapıyorum. Sanatseverleri sergimize bekliyoruz.”

IMG_0003

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ