logo

Saadet Partisi Ataşehir Adayı Alev Sezen, ‘Ataşehir Saadete Erecek’

Saadet Partisi Ataşehir Adayı Alev Sezen, ‘Ataşehir Saadete Erecek’

Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı programında Saadet Partisi Ataşehir Belediye başkan adayı Av.Alev Sezen Ataşehir’in basın temsilcileri ile buluştu.

Recep Kenan / itvhaber.com

Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda Saadet Partisi 31 Mart Yerel Seçimleri Ataşehir Belediye başkan adayı Av.Alev Sezen Ataşehir’in basın temsilcileri ile buluştu.

Saadet Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Av. Alev Sezen’in basın ile buluştuğu, Ataşehir’deki programa Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkan Metin Bayraktar ile birlikte önceki dönem ilçe başkanları ve belediye başkan adayları, Erdal Uçar, Selahattin Aslan, Numan Yüksel, Adem Boz, Saadet Partisi İstanbul İl ve Ataşehir İlçe yöneticileri ile gazeteciler katıldı.

Toplantının açılışında konuşmasında, parti kurullarında yapılan görüşmelerde Alev Sezen’in başkan adaylığı üzerinde görüş birliğine varıldığını kaydeden Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Mert Metin Bayraktar, “Alev başkanımızdan çok şey bekliyoruz. Ataşehir için hayırlı olacak. Seçilince değişik projelerle Ataşehir ve hizmette bulunacağız.” dedi.

 Yerel basına yabancı olmadığını 2005’ten beri köşe yazarlığı yaptığını, yerel basının sorunlarını bilen biri olduğunu kaydeden Saadet Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Alev Sezen, göreve geldiğinde basına ayrı bir önem vereceğini kaydederek; “Seçim sürecindeyiz. Zor bir süreç… Karşımızda iktidarda olan ve maddi olarak güçlü adaylar var. Maddi gücü çok geniş olan adaylarla karşı karşıyayız. Saadet Partisi olarak, biz; ne olursa olsun bu seçimi alacağımıza inanıyoruz. ‘1 Nisan’da Ataşehir saadete erecek’ diyoruz.” Dedi.

Önceki dönem ilçe başkanları meclis üyesi adayı ve ilçe yöneticilerinin kendilerini tanıttığı kısa konuşmaların sonrasında Ataşehir Belediye başkan adayı Av.Alev Sezen ile Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkan Metin Bayraktar basın temsilcilerinin sorularını yanıtladı.

SAADET PARTİSİ ATAŞEHİR ADAYI AV. ALEV SEZEN KİMDİR?

  Saadet Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı  Av. Alev Sezen, 1973 yılında İstanbul`da doğdu. Aslen Malatyalı`dır. Öğrenim hayatı İstanbul`da geçti.
  Sırası ile; Özdemiroğlu İlköğretim Okulu, Çamlıca Kız Lisesi, Üsküdar Ticaret Lisesi (okul birincisi), Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi (ilk 10), İstanbul Üniversitesi Adli Tıp Enstitüsü`nde yüksek lisans yaptı ve “Kadına Yönelik Aile İçi Şiddetin Boşanma Davalarına Yansıması” konulu tezi ile “M.A. Adli Bilimler Uzmanı” unvanını aldı.  
  İstanbul Barosuna kayıtlı olarak serbest avukatlık yapmaktadır. Adalet Bakanlığı siciline kayıtlı arabulucudur. Değişik hukuk dergilerinde, hukuki konularda ilmi makaleleri yayınlandı. Uzmanlık konusu ile ilgili olarak konferanslar vermektedir.
   Köşe yazarlığı yapmakta olup yazıları bir kısım gazete, dergi ve internet sitelerinde yayınlanmaktadır.
  Saadet Partisi Kadın Kolları’nda başlayan siyasi yaşamı, İstanbul İl Kadın Kolları İstişare kurulu Üyeliği ile devam etti. 2007 ve 2018 genel seçimlerinde milletvekili adayı oldu. Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyeliği ve Hukuk İşlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.
   Çeşitli STK`larda kurucu ve yönetici olarak görev yapan Alev Sezen evli ve iki çocuk annesidir.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ