logo

Sağlıkçı Ölümü Haberi ‘#Ölüyoruz’ Etiketi İle Paylaşılıyor

Sağlıkçı Ölümü Haberi ‘#Ölüyoruz’ Etiketi İle Paylaşılıyor

Her sağlıkçı ölümü haberini; #ölüyoruz etiketi ile duyuran Türk Tabipleri Birliği, yaptığı açıklamada, “sağlık çalışanları vatandaşların önlemlere uymaları için adeta yalvarıyorlar.” Dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Yaşatmak isterken #Ölüyoruz etiketi ile paylaşım yapan Türk Tabipleri Birliği: 8 günde 13 sağlık çalışanı Covid-19 enfeksiyonu nedeniyle hayatını kaybetti.

TTB, Yaşatmak isterken #Ölüyoruz etiketli paylaşımda yaptığı açıklamada son olarak, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Eski Başkanı, iş yeri hekimi olarak görev yapan Dr. Seyit Ahmet Okur’un Covid-19 enfeksiyonu nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurdu. Dr. Mehmet Hozikligil ve Dr. Mehdi Tasouji COVID-19 nedeniyle hayatını kaybedenler arasında.

SAĞLIK ÇALIŞANLARI VATANDAŞLARDAN TEDBİRLERİNE UYMALARINI İSTİYOR

Türk Tabipleri Birliği (TTB) her bir haberi #ölüyoruz etiketi ile duyuruyor. Sağlık çalışanları vatandaşların önlem almaları, Maske, Mesafe ve temizlik kurallarından oluşan salgınla mücadele tedbirlerine uymaları için adeta yalvarıyorlar.

Pandemi ile mücadelede tedbirlerin ihmali nedeniyle artan corona salgını sebebiyle hayatını kaybeden sağlık çalışanı sayısı artmaya başladı.

8 GÜNDE 13 SAĞLIK ÇALIŞANI COVİD-19 ENFEKSİYONUNDAN KAYIP

8 günde 13 sağlık çalışanı Covid-19 enfeksiyonu nedeniyle hayatını açıklayan TTB, sadece bir günde 5 sağlık çalışanının corona virüsü nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurdu. Dr. Mehmet Hozikligil ve Dr. Mehdi Tasouji COVID-19 nedeniyle hayatını kaybetti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ