logo

Saldırıyı Kınayan Celal Yalçın, ‘Biz Hesabımızı Sandıklarda Soracağız’

Saldırıyı Kınayan Celal Yalçın, ‘Biz Hesabımızı Sandıklarda Soracağız’

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı Örnek Mahallesi Temsilciliğine yapılan saldırı CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın tarafından yapılan açıklama ile kınandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Yaptığı açıklamayla saldırıları kınayan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, “Cumhuriyet Halk Partililer Kuvvayi Milliye ruhundan gelir. Biz hesabımızı sandıklarda soracağız” dedi.

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın tarafından yapılan açıklamaya CHP İstanbul İl yöneticileri, Millet İttifak üyesi partileri İlçe başkan ve yöneticileri, milletvekili adayları ile çok sayıda partili ve vatandaş destek verdi.

“SALDIRILAR YILDIRMAK, SİNDİRMEK İÇİN BEYHUDE ÇABA”

İyi Parti ve CHP il başkanlıklarına yapılan saldırıları hatırlatan, sistematik saldırılarla yıldırmayı, sindirmeyi amaçladıklarını ifade eden CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın açıklamasında, “Ataşehir Örnek Mahallesi Temsilciliğimize Saat 01.15 civarı önce bayraklarımız söküldü, camlarımıza AKP – RTE yazıları yazıldı, 3 el kuru sıkı tabancayla ateş edildi. Önce İyi Parti İl Başkanlığımıza, Sonra İstanbul İl Başkanlığımıza, Şimdi de Mahalle Temsilciliğimize Saldırdılar… Bu saldırılar yıldırmak, sindirmek için beyhude çaba.” ifadelerini kullandı.

BİZ HESABIMIZI SANDIKLARDA SORACAĞIZ

 2018 yılında Haziran ile Kasım seçimlerinde yaşananları hatırlatan, ülkenin o dönemde yaşananların unutulmadığını vurgulayan Celal Yalçın, hala faillerin bulunmadığının altını çizerek iktidarın sicilinin çok kirli olduğuna dikkat çekti. Yalçın, Cumhuriyet Halk Partisi örgütlerinin, Millet İttifak Bileşenlerinin ve Türkiye halkının yaşananları unutmadığını kaydederek, “Cumhuriyet Halk Partililer Kuvvayi Milliye ruhundan gelir. Bu saldırılar, baskılar korkutmaz. Bu gün sahalara bir çıkıyorsak, yarın 5 çıkarız. Biz hesabımızı sandıklarda soracağız. Genel Başkanımız, 13, Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu halkın cumhurbaşkanı yapıp, bir daha böyle olayların yaşanmasına müsaade etmeyeceğiz. Emniyet müdürümüz, Valimiz olayla yakından ilgilendi. Biz de şikayet dilekçemizi, verdik.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ