logo

Sancaktepe Belediyesi Muharrem Ayında Aşure Dağıttı

Sancaktepe Belediyesi Muharrem Ayında Aşure Dağıttı

Sancaktepe Belediyesi Muharrem Ayı dolayısıyla Samandıra Meydanı, Yenidoğan Meydanı, Sarıgazi Demokrasi Caddesi ve Prof.Dr.İlhan Varank EA Hastanesinde aşure dağıttı.

Sancaktepe Belediyesi Muharrem Ayı dolayısıyla aşure dağıttı. Samandıra Meydanı, Yenidoğan Meydanı, Sarıgazi Demokrasi Caddesi ve Prof.Dr.İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesi önünde dağıtılan aşureye vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Sancaktepe’de Muharrem Ayı Aşure İle Bereketlendi

İlk olarak Samandıra Meydanı’nda başlayan aşure dağıtımına Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Sancaktepe Ak Parti İlçe Başkanı Adil Kandemir, belediye müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Ay yıldız Türk bayrağı ile süslenen aşure kazanın başına geçen Başkanımız Av.Şeyma Döğücü Sancaktepeli vatandaşlara aşure dağıttı.

Aşure ikramında konuşan Belediye Başkanımız Av. Şeyma Döğücü, “Bugün bizim yas günlerimiz. Muharrem ayındayız. Rabbim yapmış olduğumuz ibadetleri, tuttuğumuz oruçları kabul buyursun İnşallah. Aşure bereket demek, birliktelik olmak demek, hem hal olmak demek. bizim için çok şey ifade ediyor. Onun için biz de bugün istedik ki, Sancaktepe’de 4 farklı noktada birlikte aşure dağıtımı yapalım. Kazanları kurduk. Bu 40 çeşit malzemeyi hem hal ettik. İnşallah güzel bir tadı sizlere ikram edeceğiz” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ