logo

SARAY OKULLARINDA “OKUMA AŞISI”

SARAY OKULLARINDA “OKUMA AŞISI”

Edebiyat_ferhat_ozen_okuyan_toplum_saray (2)Eğitimci, okuma araştırmacısı ve Okuyan Toplum Projesi yürütücüsü Ferhat Özen Tekirdağ’ın Saray ilçesindeki okullarda verdiği seminerlerde öğrencilere okuma aşılıyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Eğitimci, okuma araştırmacısı ve Okuyan Toplum Projesi yürütücüsü Ferhat Özen Tekirdağ’ın Saray ilçesi genelindeki okullarda öğrencilere seslenerek; ekran bağımlılığı, medya okuryazarlığı üzerinden okumayı güdüleme programı ve kitapla barışma söyleşileri düzenliyor.

Söyleşinin ilki  Ali Naki Erenyol Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi. Öğrencilerin ilgiyle dinledikleri seminerde Ferhat Özen ayakta alkışlandı.

Bir hafta boyunca Tekirdağ’ın Saray ilçesindeki ortaokul ve lise düzeyinde 6 okulda verilecek seminer ile öğrencilere okuma alışkanlığı aşılanmaya devam edilecek.

ferhat_ozen_okuyan_toplum_saray (1)

NAZMİ ÇOBAN; “OKUYAN, SORGULAYAN VE DÜŞÜNEN TOPLUMA DESTEK”

Ferhat Özen’in verdiği Seminerler Saray Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleştiriliyor.  Termal Su Tesisleri için Ankara’da bulunan Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban gönderdiği mesajda, ilçede yaşayan çocukların ve gençlerin okuma alışkanlığına özendirilmesinin çok önemli olduğunu belirterek; Saray Belediyesi olarak, okuyan, sorgulayan ve düşünen  bir toplumu oluşturmak için  her türlü desteği vermeye devam edeceklerini  belirtti.

ferhat_ozen_okuyan_toplum_saray (3)

EĞİTİMDE FİZİKİ DESTEKLE BİRLİKTE, BİLİMSEL DESTEK

Okuyan Toplum Projesi kapsamında Tekirdağ’ın Saray ilçesinde seminer çalışmalarını yürüten Ferhat Özen itvhaber.com’a yaptığı açıklamada, “Artık belediyelerde eğitime destek konseptinin değişmesi gerektiğini söyleyerek, okulların fiziki koşullarını iyileştirmeye yapılan destekten, eğitimin  çağdaş, laik, bilimsel içerikte yapılmasına da destek veren belediyeciliğe geçilmek zorunda. Saray Belediyesi bu konuda öncü bir kaç Sosyal Demokrat Belediyemizden biridir” dedi.

ferhat_ozen_okuyan_toplum_saray (2)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ