logo

Seçmen Listeleri Muhtarlıklarda Askıya Çıktı

Seçmen Listeleri Muhtarlıklarda Askıya Çıktı

31 Mart 2019 Yerel Seçimler muhtarlık bölgesi seçmen listeleri 4 Ocak Cuma günü saat 08.00 itibarıyla askıya çıkarıldı. 17 Ocak Perşembe akşamına kadara askıda kalacak.

Recep Kenan/itvhaber.com

Muhtarlık bölgesi seçmen listeleri 4 Ocak Cuma günü saat 08.00 itibarıyla askıya çıkarıldı. Seçmen listeleri ‘ www.ysk.gov.tr ‘ adresinden bina esasına göre düzenlenen seçmen kayıtlarından sorgulanabilecek.

31 Mart 2019 Yerel Seçimler Muhtarlık bölgesi askı listeleri 4 Ocak Cuma günü saat 08.00’den 17 Ocak Perşembe günü saat 17.00’ye kadar askıda kalacak. Bu süre içinde tüm vatandaşların 31 Mart yerel seçimlerde sorun yaşamamaları için listeleri mutlaka kontrol etmeleri gerekmektedir.

YATAĞA BAĞIMLI SEÇMENLERE SEYYAR SANDIK

Hastalığı ve engeli sebebiyle yatağa bağımlı seçmenlerin, bu süre içinde bir yakını tarafından seyyar sandık kurulu talep formu ile muhtarlığa başvurması gerekecek. Hastalığı ve engeli sebebiyle yatağa bağımlı seçmenler için sandık talebi halinde adreste oy kullanabilecek

17 OCAK PERŞEMBE SON GÜN

17 Ocak Perşembe günü Muhtarlık bölgesi askı listeleri askıdan indirilecek. Bina bazında seçmen kayıtlarının ‘ www.ysk.gov.tr ‘ adresinden sorgulanması sona erecek. Hastalığı veya engeli sebebiyle yatağa bağımlı olan seçmenlerin bir yakını tarafından seyyar sandık kurulu talep formu ile ilçe seçim kurulu başkanlığına gönderilmek üzere muhtarlığa başvuru süreleri dolacak.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ