logo

Selami Öztürk, ‘CHP Umudun Direncin Partisi Olmalı’

Selami Öztürk, ‘CHP Umudun Direncin Partisi Olmalı’

_ selami_ozturk_-Eski Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk CHP Ataşehir İlçe Örgütünü ziyaretinde, gezi olayları ile direncin başladığını, belediye başkanlığı gibi sıra dışı milletvekili olacağını söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

“Sıradışı Başkandım”

CHP Ataşehir İlçe Örgütünü ziyaret eden Kadıköy eski Belediye Başkanı ve CHP İstanbul 1. Bölge Önseçim Milletvekili Ada Adayı Selami Öztürk, Recep Kenan’ın “Sıra dışı Milletvekili olacağım” sözleri  ile itvhaber.com’a yaptığı açıklamada; “Ben sıra dışı belediye başkanıydım. Belediye Başkanlığım sırasında da Türkiye’de ve dünyada uygulanan projeler geçirdim hayata. Ama benim sıra dışılığım hiçbir zaman partimiz içerisinde aykırı söz söyleme biçiminde olmadı. Aday olsam da olmasam da partinin hiyerarşik yapısı içerisinde, başını eğmeyen doğruları söyleyen bir Selami Öztürk göreceksiniz” dedi.

Önemli bir süreçten geçtiğimiz bu günlerde ada adayı arkadaşlarımız örgütümüzü ziyaret etmelerinin güzelliğine işaret eden CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, bunu uzun yıllardır ilk defa yapılacak olan ön seçimin sağladığını söyledi.

_ selami_ozturk-1

“Ayırırsanız İki CHP’li Belediye Oluruz Dedik”_ selami_ozturk-3

2015 seçimlerinin Türkiye’de yapılan en önemli seçim olduğuna işaret eden Kadıköy eski Belediye Başkanı ve CHP İstanbul 1. Bölge Önseçim Milletvekili Ada Adayı Selami Öztürk, “Yabancı olduğum bir yer değil, Ataşehir Kadıköy birdi. Uzun yıllar hep beraber siyaset yaptık. Şimdi ayrıyız.  Bizi ayırmayın demiştik. Ayırırsanız iki CHP’li belediye oluruz demiştik. O bakımdan içinizde bulunmaktan mutluluk duyuyorum. 2015 seçimi bu güne kadar ki seçimlerin en önemlisi. Ön seçim yapılıyor olması bizim için bir çıkış noktası. Birçok aday var. Her aday arkadaşım değerli. Partimize vereceği çok önemli hizmet ve katkılar var. Kadınlar ve gençlerimize desteğimizi vermemiz lazım. Biz gençlerin dinamizmi, kadınların çalışkanlığı ile deneyimlerimizi birleştirerek iyi bir kadro çıkarmalıyız.

CHP’yi İktidara Taşıyacak Kadro Çıkarmalıyız

Öyle bir kadro çıkarmalıyız ki; hem CHP’yi hem de Genel Başkanı iktidara taşıyacak, ham de iktidarda yardımcı olacak önünü açan bir kadro olmalı. Aynı zamanda Türkiye’ye umut veren bir kadro olacaktır. Genel Başkanlar yük taşımaktan bıktı, usandı. Kadıköy’de 20 yıl belediye başkanlığı yapmış bir arkadaşınız olarak yüzde 20’lerden oyu aldık, yüzde 70’lere taşıdık. Hepimizin ortak gayretleri, mücadelesi ile CHP’nin bayrağını buraya getirdik. Şimdi bu deneyimlerimizi parlamentoya taşımak istiyoruz.

_ selami_ozturk

“CHP Umudun ve Direncin Partisi Olmalı”

Kadıköy’de Türkiye’nin en müthiş projelerini uyguladık. Sağlık Bakanlığının bu gün uyguladığı çocukların diş florlanması projesini biz on sene önce Kadıköy’de hayata geçirdik. Ataşehir’de başladık buna. Birbirine sırtını dönebilen, güvenen, inanan bir kadroyu parlamentoya taşımalıdır. Öyle bir kadro taşımalıyız ki: bundan sonra hep ön seçim olmalı. CHP umudun ve direncin partisi olmalı. Kadının, gencin, yaşlının patisi olmalıyız.

“Direnç Gezi İle Başladı”

Direnç gezi ile başladı ve devam ediyor. Gezi olaylarından sonra herkes konuşuyor artık. Hep beraber el ele vereceğiz. Sıranın önünde olalım arkasında olayım 8 Haziran sabahına kadar hep beraber partimizi iktidar yapmanın mücadelesi çabası içerisinde olacağım.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ