logo

Selim Temurci ‘Biz birlikte Türkiye’yiz’

Selim Temurci ‘Biz birlikte Türkiye’yiz’

ak_atasehir_skm_selim-timurciAk Parti Ataşehir Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) AK Parti İstanbul İl Başkanı Temurci’nin katıldığı törenle açıldı. Törene, yeni evlenen gelin ve damat katıldı.

Recep Kenan / itvhaber.com

AK Parti Ataşehir Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM), AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı, Ak Parti Ataşehir SKM Başkanı Sinan Ayrancı, AK Parti Milletvekili Bilal Macit, İsmet Uçma milletvekili ayaları Erkan Kandemir, Pınar Kandemir Hacıbektaşoğlu ve çok sayıda partilinin katılımı ile gerçekleşti.

Saat 17:00’da yapılan açılışa Belediye Meclis üyeleri, il, ilçe ve mahalle teşkilat yöneticileri ile birlikte çok sayıda partili katıldı.

IMG_0032

“AK Parti bu ülkenin ve milletin çimentosudur”

Açılış konuşmasına  “Biz birlikte Türkiye’yiz” vurgusuyla başlayan AK Parti İstanbul İl Başkanı Temurci; “AK Parti bu ülkede adı sanı ne olursa olsun Alevi kardeşim için önemli. Çünkü onun haklarını teslim ettik. Kürt kardeşlerim için önemli. Çünkü onun haklarını teslim ettik. Örtülü milletvekillerimiz var. Açık milletvekillerimiz var. Hepsi var. İçimizde gayrimüslim kardeşlerimiz var. Niye böyle bir giriş yaptım. Gerçekten biz birlikte Türkiye’yiz. AK Parti bu ülkenin ve milletin çimentosudur” diye konuştu.

 “AK Parti olmazsa çözüm olmaz”

“AK Parti olmazsa çözüm süreci olmaz” iddiası ile konuşmasını sürdüren Temurci; “Niye olmaz; çünkü değerli kardeşlerim 2005 yılında Recep Tayyip Erdoğan Diyarbakır Meydanı’nda; “Yeter artık insanlarımız ölmesin ben baldıran zehri bile olsa içerim, yeter ki bu sorun çözülsün” diyerek, milli birlik ve kardeşlik projesini başlatmadı mı? Evet başlattı. Biz şuanda İstanbul’da, burada, özellikle Ataşehir’de, HDP’li Kürt kardeşlerime de sesleniyorum. Herkese sesleniyorum. AK Parti ve Kürt kardeşlerim arasında bir vefa ve bir samimiyet vardır. Korkutarak, onları iterek siyaset yapan kadroya şunu söylüyoruz. Güneydoğu’da benim askerime kurşun sıkana terörist diyemeyenler, İstanbul’da alnı secdeye giden ve kıblemiz aynı olan insanlardan oy isteyemezler. Biz yola çıkarken bu milleti, milletin değerlerini baş tacı yaparak yola çıktık. 13 yıl önce “dışarı, dışarı” diye bağırılanları bu gün içeri göndereceğiz. Bu millete sevgisi ve sevdası olanlar hizmet edebilirler. Biz geçen 12 – 13 yıl içerisinde memleketin her tarafına otoyol, alt geçit, üst geçit, tünel, hastane, üniversite götürmedik mi? şeklinde konuşarak; “Bu hizmeti yapan Ak Partiye herkesin teşekkür etmesi gerekmiyor mu” diye sordu.

IMG_1033

“Bostancı – Dudulu Metro Hattı İhaleye Çıkıyor”

Bostancı – Dudulu Metro Hattının önümüzdeki hafta ihaleye çıkacağını duyuran Temurci, “biz şunu dedik mi; Anadolu yakasının en hızlı yükselen ilçesi Ataşehir’e hizmet etmeyeceğiz. Biz dedik ki; “yaratılanı yaratandan ötürü seviyoruz” Biz bu ülkenin renklerine aşığız” dedi.

IMG_1056

Yağcı; “Irk, dil, din ayrımı yapmadan herkese ulaşacağız”

Ak Parti Ataşehir İlçe Teşkilat seçm Koordinasyon Merkezi’nin partilerine ve millet hayırlı olması dileği ile konuşmasına başlayan Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı, “Seçim çalışmalarını başlattık. Bu merkezden bir kez daha yollara düşüyoruz. Yeni ve daha güçlü Türkiye için. Daha kararlı bir şekilde, Ataşehir’i hane hane, sokak sokak, mahalle mahalle teşkilat olarak hep beraber gezeceğiz. Irk, dil, din ayrımı yapmadan herkese ulaşmaya gayret edeceğiz. Gönüllerimizi açacağız. Evlere, hanelere gireceğiz. Başarılı bir 7 Haziran seçimi sonrasında hep beraber 2019 seçimlerine yürüyeceğiz.

IMG_0011

“Gelin ve Damatlı SKM Açılışı”

Konuşmaların ardından yeni evlenen bir çiftin de katılımı ile İl Başkanı Selim Temurci İlçe Başkanı Naim Yağcı ve milletvekilleri tarafından kesilen kurdele ile AK Parti Ataşehir Seçim Koordinasyon Merkezi hizmete açıldı. AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci törene katılan gelin ve damada altın taktı.

AK Parti milletvekili adayları Bilal Macit, İsmet Uçma, Erkan Kandemir, Pınar Kandemir Hacıbektaşoğlu yaptıkları kısa konuşmalarla partilileri selamladılar.

IMG_1094

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ