logo

Site Spor Kulübü Başkan Cihan Bilgin İle Devam Ediyor

Site Spor Kulübü Başkan Cihan Bilgin İle Devam Ediyor

Ataşehir Mevlana Mahallesi’nde bulunan İstanbul Site Spor Kulübü 17. Olağan Genel Kurulu 17 Eylül 2023 tarihi Pazar günü kulüp merkezinde gerçekleştirildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Site Spor Kulübü 17. Olağan Genel Kurulunda yapılan seçimle mevcut başkan Cihan Bilgin güven tazeledi.

İstanbul Site Spor Kulübü 17. Olağan Genel Kurulunda yeniden başkanlığa seçilen Cihan Bilgin, yeni yönetim kurulu ile İstanbul Site Spor Kulübü’nün başarısı için mücadelesine devam edecek.

Güven tazelediği genel kurul sonrası açıklama yapan Cihan Bilgin açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Değerli İstanbul Site Spor Kulübümüzün kıymetli üyeleri; 17. Olağan Kurultayımız 17.09.2023 tarihinde başarıyla gerçekleştirilmiştir. Öncelikle göstermiş olduğunuz yoğun katılım ve kurultay sırasında bana ve yönetim kurulumuza verdiğiniz anlamlı destek için sizlere sonsuz teşekkürler ediyorum. Bu süreçte her zaman olduğu gibi beni yalnız bırakmayan Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanımız Sayın Ekrem Köse beyefendiye ve adını sayamadığım İstanbul Site Spor Kulübü bileşenlerine en kalbi duygularımla şükranlarımı sunuyorum. Bize duyduğunuz güvenin, sevginin ve muhabbetin aydınlattığı yolumuz asla karanlık ve çıkmaz sokaklarda sonlanmayacak! İçimizdeki aşkla birlikte İstanbul Site Spor Kulübünü daha da ileriye taşıyacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Yolu sevgiden geçen herkesle bir gün, bir yerde mutlaka buluşacağız. Sevgi ve selamlarımla…”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ