logo

‘Süleyman Karadağ’ İsmi ‘Ataevi’nde Halk Kütüphanesi’nde

‘Süleyman Karadağ’ İsmi ‘Ataevi’nde Halk Kütüphanesi’nde

Ataşehir Belediye Meclisi Mart Ayı toplantısında Aşık Veysel Ataevi’nde hizmete girecek olan halk kütüphanesine “Süleyman Karadağ Halk Kütüphanesi” ismi verildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Meclisi Mart Ayı toplantılarının ilk birleşimi 01 Mart 2021 Pazartesi günü saat 15:00’de Ataşehir Belediye Başkanlığı Belediye Hizmet Binası’nda Meclis 1. Başkanvekili Sevgi Uluğ başkanlığında gerçekleştirildi.

Ataşehir Belediye Meclisi Mart Ayı toplantısında aldığı kararla Ataşehir Belediyesi’ne ait Aşık Veysel Ataevi’nde hizmete girecek olan halk kütüphanesine “Süleyman Karadağ Halk Kütüphanesi” isminin verilmesine ilişkin teklif oy birliği ile kabul edildi.

Ataşehir Belediye Meclisi Mart Ayı toplantısında, gündemde ilk maddede yer alan, “Belediyemize ait Aşık Veysel Ataevi olarak kullanılan taşınmazda hizmete sunulacak olan halk kütüphanesine “Süleyman Karadağ Halk Kütüphanesi” isminin verilmesine ilişkin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün 18.02.2021 tarihli ve E.2021-134 sayılı teklifi.” Görüşülerek karara bağlandı.

Teklif kararı olarak oylanan “Süleyman KARADAĞ Halk Kütüphanesi” isminin verilmesine ilişkin teklif oy birliği ile kabul edildi.

Önceki dönem Ataşehir Belediye Meclis üyesi Süleyman Karadağ, Kovid-19 testi pozitif çıkmış, Koronavirüs hastalığına yakalanmış ve salgında virüs ile mücadelesine yenik düşerek hayatını kaybetmişti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ