logo

Sumucaklılardan Selami Kaplan’a Destek

Sumucaklılardan Selami Kaplan’a Destek

selami_kaplan-ak_parti-Zübeyde Hanım Öğrertmenevi’nde düzenlenen kahvaltıda Ak Parti Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Selami Kaplan ile buluşan Sumucaklılar dan Kaplan’a destek sözü.

Recep Kenan/itvhaber.com

Sumucaklılar, Çankırı Kurşunlu Sumucak Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Ataşehir Zübeyde Hanım Öğrertmenevi’nde düzenlenen kahvaltıda Ak Parti Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Selami Kaplan ile buluştu.

Ataşehir ve İstanbul’da yaşayan Sumucaklıları yerel seçim adayları ile buluşturma amacı ile İstanbul Sumucak Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen kahvaltılı toplantının konuğu Ak Parti Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Selami Kaplan oldu. Ataşehir Zübeyde Hanım Öğrertmenevi’ndeki kahvaltıda Selami Kaplan ile bir araya gelen Sumucaklılar hemşerileri Kaplan’a destek sözü verdiler.

Ataşehir’de hemşerilerinin sesi olmaya aday olmaya aday olduğunu ifade eden Ak Parti Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Selami Kaplan bunun için de hemşerilerinin desteklerinin öneminin altını çizerek, “Çankırılılara hizmet edebilmek için Çankırılıların oylarına talibim. Siyasi görüşü ne olursa olsun, gönüllerinde başka parti olsa da Çankırılıların desteğini bekliyorum” diye konuştu.

Dernek Başkanı Kamil Yaslıtaş ve yönetimi tarafından Ataşehir ve İstanbul’da yaşayan Sumucaklıları yerel seçim adayları ile buluşturma amacı düzenlenen Ak Parti Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Selami Kaplan’ın konuk olduğu kahvaltıya Sımıcak Köyü Muhtarı Osman Koçoğlu, Ataşehir Çankırılılar Dernek Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik ile çok sayıda Sumucaklı katıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ