logo

Tarkan’dan Ekrem İmamoğlu Ve Tunç Soyer’e Övgü

Tarkan’dan Ekrem İmamoğlu Ve Tunç Soyer’e Övgü

Harbiye açıkhava konserlerinin ikinci gününde Ekrem İmamoğlu ve Tunç Soyer’i ağırlayan Tarkan Tevetoğlu, sahne aldığı esnada iki ismi teker teker alkışlattı.

Megastar Tarkan, 21 Eylül Cuma günü başladığı Açıkhava maratonunun ikinci gecesinde de dinleyicileriyle buluştu. Megastarı dinlemek için Harbiye’ye gelen binlerce misafirin haricinde gecenin özel konukları da vardı. Konuklardan ikisi, Ekrem İmamoğlu ve Tunç Soyer’di.

HARBİYE AYAĞA KALKTI

Megastar Tarkan, 21 Eylül Cuma günü başladığı Açıkhava konser maratonunun ikinci gecesinde Ekrem İmamoğlu ve Tunç Soyer konuk oldu. Tarkan’ın övgülü sözlerle sunduğu her iki izim ayakta alkışlandı.

“İSTANBUL’A GÜN GİBİ DOĞDUNUZ”

Konseri sırasında arkılarına bir süre ara veren Tarkan, kendisini izlemeye gelen İmamoğlu ve Soyer çiftine teşekkür etti. Soyer’in İzmir için çok güzel şeyler yapacağına inandığını belirten Tarkan, İmamoğlu için de “Güler yüzünüzle, samimiyetinizle, sahiciliğinizle gün gibi doğdunuz İstanbul’a. İnşallah çok güzel şeyler yapacaksınız. İnanıyoruz. Yanınızdayız. Sizi seviyoruz. Onurlandırdınız bu gece konserime gelerek” ifadelerini kullandı. Tarkan’ın sözleri, seyircilerden büyük alkış aldı.

TARKAN EKREM İMAMOĞLU VE TUNÇ SOYER’E ÖVGÜLER YAĞDIRDI

Konser sırasında şarkılarına bir süre ara veren Tarkan, kendisini izlemeye gelen İmamoğlu ve Soyer çiftine teşekkür etti. Tarkan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in, İzmir için çok güzel şeyler yapacağına inandığını belirtti.

TARKAN: “İNANIYORUZ, YANINIZDAYIZ, SİZİ SEVİYORUZ”

Tarkan, İmamoğlu için de “Güler yüzünüzle, samimiyetinizle, sahiciliğinizle gün gibi doğdunuz İstanbul’a. İnşallah çok güzel şeyler yapacaksınız. İnanıyoruz. Yanınızdayız Sizi seviyoruz. Onurlandırdınız bu gece konserime gelerek” ifadelerine yer verdi.

Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu, Tunç Soyer ve eşi Neptün Soyer konser sonrası Tarkan ile birlikte hatıra fotoğrafı için pozları verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ