logo

24 Haziran 2023

Tatile Çıkmadan Önce Neden Seyahat Sağlık Sigortası Yaptırmalısınız?

Tatile Çıkmadan Önce Neden Seyahat Sağlık Sigortası Yaptırmalısınız?

Yolculuğun güvenlik ağı “Seyahat sağlık sigortası” yurt dışında yapılacak seyahatlerdeki beklenmeyen maddi ve manevi sonuçlara karşı korur.

 Bir seyahat planlarken, genellikle gezilecek yerler, yemekler ve keşifler gibi heyecan verici detaylarla meşgul oluruz.

Ancak, tüm bu hazırlıkların yanı sıra, genellikle gözden kaçan bir detay vardır. Bu detay seyahat sağlık sigortasıdır. Seyahat sağlık sigortası, aslında herhangi bir yolculuğun güvenlik ağıdır ve yurt dışında yapılacak seyahatlerdeki beklenmeyen durumların getirebileceği maddi ve manevi sonuçlara karşı sizi korur. 150 yılı aşkın köklü geçmişi ile müşterilerine hizmet veren Generali Sigorta, tatil öncesi seyahat sigortası yaptırmanın avantajlarını sıraladı.

Beklenmedik Hastalık Veya Yaralanmalara Karşı Koruma

Yurt dışı seyahatleri sırasında hasta olmak veya yaralanmak oldukça negatif ve beklenmedik bir senaryo olarak ön plana çıkıyor. Seyahat sağlık sigortası, tıbbi masraflarınızı 30.000 Euroya kadar karşılar ve yabancı bir ülkede tıbbi yardım almanın mali yükünü hafifletir. Bu durum sigortalıların maddi ve manevi anlamda yalnız kalmayacağının en büyük göstergesidir. Kaliteli bir seyahat deneyimi için sigortalı olmak hem önemli hem de elzemdir. Seyahat sağlık sigortası, bunun dışında istenilen ve ihtiyaç duyulan her anda sınırsız tıbbi bilgi alma ve danışma için de kullanılabiliyor.

Bagaj ve Kişisel Eşyaların Kaybı

Yolculuk sırasında bagajınızın ve içindeki kişisel eşyalarınızın kaybolması durumunda seyahat sigortası, kaybınızı maddi olarak telafi eder. Seyahat sağlık sigortası, havaalanında bagajınızın kaybolması veya hasarlanması durumunda size yardımcı olacaktır. Ek olarak kaybolan bagajın bulunması durumunda da ücretsiz ulaştırılmasını sağlamaktadır.

Konaklama Ve Yol Giderleri De Karşılanıyor

Seyahat sağlık sigortası, yurt dışına yapılan seyahatler sırasında meydana gelebilecek beklenmeyen ve istenmeyen olaylar karşısında farklı güvenceler de veriyor. Sigortalının başına bir şey gelmesi halinde refaketçinin naklini ücretsiz gerçekleştiren bu sigortalar, aynı zamanda refakatçinin hasta yanında azami 7 gece konaklama giderlerini de karşılıyor.

Geri Dönüş İçin De Destek Sağlanıyor

Seyahat sağlık sigortası poliçelerinde bulunan diğer bir hizmet de gerçekleştirilen tedavi sonrasında ikametgaha geri dönüşün hava yolu ile sağlanması. Poliçe kapsamında hastaneden taburcu oluşu takiben otelde azami 7 güne kadar konaklama hizmeti de veriliyor.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ